Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer insajder tvrdi

Gvardiol nadomak rekordnog transfera: Guardiola očekuje da se unutar dva tjedna pridruži momčadi

Bundesliga - RB Leipzig v VfL Wolfsburg
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/10
08.07.2023.
u 09:55

RB Leipzig zahtjeva minimalno 100 milijuna eura odštete te ne pristaju na ponude koje ne dosežu taj iznos. Sve su oči upre u transfer koji će obarati rekorde, a transfer insajder Graeme Bailey tvrdi kako će sve biti dogovoreno unutar 14 dana

Razgovori i pregovori oko transfera Joška Gvardiola iz RB Leipziga u Manchester City i dalje traju. Transfer insajder Graeme Bailey tvrdi da su klubovi blizu postizanja dogovora, a već je poznato kako su engleski klub i 21-godišnji hrvatski reprezentativni branič dogovorili sve osobne uvjete te je sam Gvardiol od čelnika kluba zatražio transfer.

Nijemcima se ipak nije žurilo i ne popuštaju pod pritiskom osobito zato što znaju da za mladog igrača mogu dobiti veliku svotu novca. Inzistiraju na 100 milijuna fiksne odštete, pisali su njemački mediji, a kako navode iz Sky Sporta, razlog iza toga je potreba za ulaganjem u zamjenu u obrambenom redu te već imaju nekoliko potencijalnih transfera.

GALERIJA Mislav Oršić se s Trabzonsporom priprema u Brdu kod Kranja: Gledao utakmicu Dinama i Sparte

Bundesliga - RB Leipzig v VfL Wolfsburg
1/6

"Gvardiol je blizu toga da postane najskuplji branič svih vremena. Ranije je dogovorio uvjete svog ugovora u Cityju, a sada su i pregovori između klubova u posljednjoj fazi. Ostalo je još samo da se dogovori način isplate odštete", napisao je insajder pa dodao kako Pep Guardiola očekuje da se momčadi priključi u iduća dva tjedna.

VEZANI ČLANCI:

Istovremeno, ponašanje čelnika kluba daje naslutiti da je Leipzig svakako spreman pustiti Gvardiola ukoliko City ponudi odgovarajući iznos. Ako do transfera dođe po cijeni koju traži njemački klub, Gvardiol će postati najskuplji branič u povijesti (trenutni rekord drži Harry Maguire kojeg je 2019. Manchester United platio 87 milijuna eura) te drugi najskuplji igrač momčadi s Etihada. Prvi najskuplji transfer je onaj Jacka Grealisha kojega je City doveo iz Aston Ville još 2021. godine za 117 i pol milijuna eura.

VIDEO Napustio školu sa 16 godina, puši, jede kobasice i kroasane i najplaćeniji je hrvatski sportaš

Komentara 1

T2
Tomo_20
12:27 08.07.2023.

Iskreno Grealish ne vrijedi 117 milja ni pola od toga mozda s kosom vrijedi tolko neznam sta vide u njemu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije