Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVISOKA ODŠTETA

Gvardiol bi u Real, ali pojavio se problem: Madriđani ne žele platiti iznos koji Leipzig traži

Soccer 1. Bundesliga/ RB Leipzig - FC Bayern Munich 1-1.
Foto: Frank Hoermann / SVEN SIMON/DPA
1/3
07.02.2023.
u 09:11

U ljeto 2019. dali su 115 milijuna eura za Edena Hazarda, koji je postao najplaćeniji član svlačionice, iako gotovo uopće ne igra. Možda upravo zato sada Perez pristupa s dozom opreza i ne želi se (još) baviti troznamenkastim ciframa.

Joško Gvardiol (21) oduševio je na Svjetskom prvenstvu u Kataru toliko da se dio navijača još pita zbog čega je nagradu za najboljeg mladog igrača Mundijala dobio Argentinac Enzo Fernandez, a ne stoper vatrenih. Jasno, igrač RB Leipziga svojim je nastupima zainteresirao neke od najvećih nogometnih klubova, poput Manchester Cityja, Chelseaja, Barcelone i Modrićevog Reala. 

Prema informacijama insajdera Tomasa Gonzaleza, Gvardiol je svojem agentu rekao nedavno kako želi igrati za Real Madrid. U španjolskoj prijestolnici već je deset godina Luka Modrić pa Florentino Perez gleda kako pomladiti momčad. Međutim, kako piše tamošnji AS, Kraljevski klub nije spreman Leipzigu isplatiti 110 milijuna eura odštete, koliko vrijedi otkupna klauzula Gvardiola u Njemačkoj.

Zanimljivo, jer su u ljeto 2019. za Edena Hazarda, najplaćenijeg igrača svlačionice koji gotovo uopće da ne igra, dali 115 milijuna eura i tako srušili klupski rekord. Na popisu najvećih odšteta Reala nakon njega nalaze se Gareth Bale (101 milijun) i Cristiano Ronaldo (93 milijuna eura). 

No, Leipzig ga tako i tako još ne namjerava prodati. Podsjetimo što je izjavio direktor kluba Max Eberl. Upitali su ga je li dobio koju ponudu za Joška na mail. 

- Sve idu u neželjenu poštu. Gvardiol, ponuda, direktni spam. Tako da još nisam dobio nijedan mail - izjavio je. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije