Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKA PRIMERA

Real ove sezone dobio najviše kaznenih udaraca u ligi, Barca i Atletico na dnu popisa

LaLiga - RCD Mallorca v Real Madrid
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/3
07.02.2023.
u 08:17

Ni to im nije pomoglo da sustignu Barcelonu, naprotiv - Katalonci su povećali prednost na ljestivici i sada imaju osam bodova više od njih. Momčad Diega Simeona nije dobila još nijedan penal.

Nogometaši Real Madrida izgubili su u nedjelju s minimalnih 1:0 na gostovanju kod Mallorce, dok je Barcelona rezultatom 3:0 porazila Sevillu te Modriću i društvu na vrhu ljestvice pobjegla na osam bodova prednosti. Blaugrana već godinama ne igra zadovoljavajuće na europskoj sceni, ali su se pod Xavijem stabilizirali u La Ligi, gdje trenutno nižu pobjedu za pobjedom.

Sve bez gotovo ijednog kaznenog udarca. Sudačka odluka da pokaže na bijelu točku često zna odrediti tijek utakmice, kao i pobjednika. Međutim, Barci nije trebala, dok Realu nije bila dovoljna kako bi ih sustigli - dobili su čak osam penala ove sezone, najviše od svih u prvenstvu. 

Barcelona je samo jednom pucala s bijele točke, zbog čega su pri dnu statistike izjednačeni s Almerijom, Cadizom i Sevillom. Zanimljivo, ispod njih je samo madridski Atletico, koji još nije dobio nijedan kazneni udarac. 

Foto: Reddit

Standings provided by Sofascore
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije