Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORT

Španjolci opet najavili Modrićev kraj: 'Teško je reći zbogom, ali Luka upućuje posljednje udarce'

Spanish Super Cup - Real Madrid Training
Ahmed Yosri/REUTERS
06.02.2023.
u 17:17

37-godišnji hrvatski kapetan nije trenutno u najboljoj formi, španjolski mediji su ga opet otpisali

Real Madrid doživio je novi potop, ovog puta su izgubili na gostovanju kod Mallorce i tako se dodatno udaljili od obrane naslova španjolskog prvaka. Trener Carlo Ancelotti je odlučio odmoriti starije igrače među kojima je i Luka Modrić, pa je izveo postavu u kojoj su veznu liniju činili Ceballos, Tchouameni i Valverde. 

Taj potez Talijana nije polučio nikakav uspjeh, a upravo su ovo imena koja bi jednog dana trebala zamijeniti Modrića i Kroosa, ovdje još treba nadodati i Camavingu koji je krpao mjesto lijevog braniča zbog izostanka Alabe i Mendya. 

- Tranzicija koju Ancelotti spominje od početka sezone imala je jedan od prvih i zahtjevnijih testova, no pala je u vodu. Trojac se nije snašao pored Mallorcinih igrača. Real neće čekati dugo i prvi ozbiljni ispit trojca završio je tako da je ponudio više pitanja nego odgovora - piše madridski AS

- Teško je reći zbogom momčadi koja je dala sve, ali zbog godina njena izvedba više nije onakva kakva je bila. Camavinga, Tchouameni, Valverde i Ceballos trebaju više prilika da nastave svoj rast, dok Kroos i Modrić upućuju svoje posljednje udarce - komentar je katalonskog Sporta

Standings provided by Sofascore

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:57 06.02.2023.

Baš ga drobite. Podbacila je početna trojka, a Modrić je ušao zadnjih pola sata i prema pisanju Marce: "Real dugo nije imao igru jer su mu nedostajali Kroos i Modrić koji su bili na klupi. Ceballos i Valverde podbacili. Protok lopte bio je bolji nakon ulaska Nijemca i Hrvata u igru, ali problem s preciznošću ostavio ga je bez gola." I onda nađete neki katalonski list koji napiše kako Modrić upućuje posljednje udarce. Kad već živite od tih nogometaša imajte malo poštovanja i mjere.

RI
rimac444
22:56 06.02.2023.

Bagra i hulje orjunaške, medijske, novinarske uporno ruše naše velikane poput Modrića, Plenkovića, sve što je važno i sveto hrvatskom narodu.

DU
Deleted user
21:54 06.02.2023.

Zvonimir Boban i Luka Modrić u Dinamu gordo zvuči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije