Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKIPJELO MU

Gradonačelnik Amsterdama: Zabranite Boysima gostovanja!

Job Cohen
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
29.10.2009.
u 13:11

Dok u Maksimirskoj 128 iščekuju Uefinu ''čestitku'' za nerede u Temišvaru, i posljednji Dinamovi europski domaćini oglasili su se na istu temu.

Gradonačelnik Amsterdama Job Cohen Uefi uputio je poruku kojom traži da se navijačima plavih zabrane europska gostovanja! Čelnoj kući europskog nogometa, pišu nizozemski mediji, poslao je dopis kojim traži da se incidentne navijače zadrži doma.

Očekivana je to reakcija nakon prošlotjednih nereda u nizozemskoj metropoli. Premda su domaćini angažirali dodatne snage, a na utakmicu su mogli samo navijači bez ''dosjea'', zagrebački su navijači, iako izazvani od domaćina, uspjeli opravdati svoj notorni renome. Uhićene su 164 osobe, ulicama Amsterdama letjele su boce i kamenja, a na popisu ozlijeđenih našli su se i slučajni prolaznici.

S obzirom na to da Boysima nije prvi put da u tom gradu remete red i mir, glavni čovjek Amsterdama odlučio je reagirati uvjeren da Uefa može spriječiti da se nemili događaji ponove i u budućnosti.

- To nema veze s nogometom. Jednostavno im treba zabraniti europska gostovanja - smatra gradonačelnik Amsterdama.

Ključne riječi

Komentara 12

KA
kakodane2
14:29 29.10.2009.

ovo su laži!!! BBB su u Amsterdamu bili apsolutno dostojanstveni a prbleme su pravili samo i iskljucivo domaci navijaci i klosar!!!!

DU
dugi
20:34 29.10.2009.

Da li mi VL moze objasniti kakve veze ima ona slika gradonacelnika i njegovo privatno zanimanje sa huliganima i propalicama iz Hrvatske? Ili se na taj nacin pokusalo omalovaziti gradonacelnika jer, zamislite, vjencao je pedere? Zasto nije slika prikazala \"vrle\" hrvate kako unistavaju privatnu imovinu i zbog toga gradonacelnik trazi zabranu. E kojeg li profesionalnog izvjestavanja.

AR
armando;)
14:07 29.10.2009.

Bad blue boys&Dinamo Zagreb zauvijek!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije