Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJA ZA HRVATSKU

Grabar-Kitarović stigla na finale: Malo sam prehlađena, ali morala sam doći

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
26.01.2020.
u 16:55

- Malo sam prehlađena, ali osjećam se izvrsno. Ali, morala sam doći dati potporu Lini i našim kaubojima. Svi ćemo navijati, vjerujem u zlato - rekla je Grabar-Kitarović okupljenim novinarima.

Hrvatska predsjednica na odlasku, Kolinda Grabar-Kitarović, stigla je u Stockholm na finale Europskog rukometnog prvenstva između Hrvatske i Španjolske.

- Malo sam prehlađena, ali osjećam se izvrsno. Ali, morala sam doći dati potporu Lini i našim kaubojima. Svi ćemo navijati, vjerujem u zlato - rekla je Grabar-Kitarović okupljenim novinarima.

Kaže da je pratila dosadašnje utakmice Hrvatske na Euru te dodala da je Domagoj Duvnjak jako bitan, ali se nada da će svi biti najbolji.

- Ja i dalje ostajem navijač hrvatske reprezentacije i svih naših sportaša - dodala je.

Podsjećamo, Grabar-Kitarović je u petak bila u Budimpešti i navijala za Hrvatsku u polufinalu Europskog prvenstva u vaterpolu protiv Španjolske. Nažalost, naši su izgubili i danas će se boriti za treće mjesto.

>> Pogledajte hrvatske navijače u Stockholmu

Komentara 37

ZA
zaric
17:15 26.01.2020.

Iš kući, gdje se ti pojaviš naši gube.

PO
polovicaa
17:42 26.01.2020.

Sprehladena?... kaj rakija nije pomogla???

TO
Toni12345
17:32 26.01.2020.

Zato i gubimo utakmicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije