Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE REĆI SPONZOR?

Götze na predstavljanje u Bayern došao u pogrešnoj majici

Gotze predstavljanje (1)
Foto: Alexander Hassenstein/DPA/PIXSELL
1/5
03.07.2013.
u 16:16

- Došao sam u Bayern iz uvjerenja. Želim napraviti novi korak u karijeri. Pep će mi u tome pomoći, sjajan je trener - rekao je Götze.

Mario Götze predstavljen je danas kao novo pojačanje Bayerna. Njemačko čudo od djeteta stiglo je iz Borussije nakon što su Bavarci platiti 37 milijuna eura koliko je iznosila klauzula za raskid ugovora.

No, na predstavljaju se dogodila nespretnost u organizaciji. Naime, Götze je došao u majici Nikea što je neugodno iznenadilo ljude iz Adidasa koji je sponzor kluba i ima devet posto dionica.

- Neugodno smo iznenađeni fotografijama s predstavljanja Götzea - rekao je glasnogovornik Adidasa nakon čega je uslijedila hitra isprika Bavaraca.

Götze je ponovio da mu je bio san raditi s Pepom Guardiolom.

- Došao sam u Bayern iz uvjerenja. Želim napraviti novi korak u karijeri. Pep će mi u tome pomoći, sjajan je trener - rekao je Götze.

Bayern je predstavio i Jana Kirchhoffa, 22-godišnjeg braniča koji je stigao iz Mainza.

>> Zorc: Götze nas je gurnuo u jarak, 
no čestitao sam mu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije