Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA

Goran Perkovac: Preuzimam odgovornost za ovaj rezultat, morao sam bolje pripremiti

Koeln: Susret Hrvatske i Islanda na Europskom prvenstvu u rukometu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
22.01.2024.
u 17:14

- Promašivali jesmo, ali ja preuzimam odgovornost za ovaj rezultat. Morali smo bolje pripremiti utakmicu - rekao je Perkovac i dodao: - Morat ćemo kasnije analizirati, ali besmislena križanja koja smo radili su izraz nemoći. A kad bismo došli u šansu, promašivali smo. Nismo igrali dovoljno dobro da pobijedimo Island.

Hrvatski rukometaši doživjeli su i treći poraz u drugoj fazi natjecanja na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a bolja od njih bila je reprezentacija Islanda koja je u Koelnu slavila s 35-30 (16-18). Tim porazom Hrvatska je izgubila i matematičke izglede za plasman u polufinale Europskog prvenstva. Šest pogodaka postigao je Marin Jelinić, a po četiri Domagoj Duvnjak, Veron Načinović, Luka Lovre Klarica, Luka Cindrić i Zvonimir Srna.

Utakmicu je za RTL prokomentirao izbornik Goran Perkovac.

- Promašivali jesmo, ali ja preuzimam odgovornost za ovaj rezultat. Morali smo bolje pripremiti utakmicu - rekao je Perkovac i dodao:

- Morat ćemo kasnije analizirati, ali besmislena križanja koja smo radili su izraz nemoći. A kad bismo došli u šansu, promašivali smo. Nismo igrali dovoljno dobro da pobijedimo Island.

Perkovac je zatim naglasio:

- Radili smo toliko tehničkih grešaka koliko ih se napravi u tri utakmice. Analiza će pokazati zašto.

Dominik Kuzmanović je sakupio 10 obrana.

- To je dobro, ali nije spektakularno. No, on je bio jedina svijetla točka.

U posljednjoj utakmici igrat ćemo protiv Njemačke, no taj nam susret ne znači puno.

- Ulazimo u tu utakmicu tako da je želimo dobiti. Ali, morat ćemo svi zapeti - završio je izbornik.

 
 

Komentara 24

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
17:36 22.01.2024.

Je dečki kriv je izbornik. Kriv je bio Červar, pa Horvat pa sad Perkovac. I sutra će bit kriv četvrti. Igrači? Oni ne.

BJ
bjmaro
17:35 22.01.2024.

Dobro se sjećam ekipe iz RTL- a koja se od prvog susreta sprdala sa trenerom Hrvoje Horvatom. Takvu nekulturu nigdje ne vidjeh. Njegove utakmice su bile 50% bolje organizirane i imao je i peh Ovi sada osim puno hvale sa sa svih strana daleko su od modernog tukometa

OP
Ocvali pupoljak
17:46 22.01.2024.

Mene je bilo sramota gledat ovo danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije