Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marcelo Ríos

Legenda otkrila šokantnu Goranovu izjavu nakon jednog poraza

Goran Ivanišević
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
28.09.2018.
u 11:24

Za mene je bilo vrlo emotivno kada sam vidio da je Đoković osvojio Wimbledon i US Open. Uspio se vratiti, to podsjeća na Tigera Woodsa - kaže Ríos

Marcelo Ríos ističe kako mu je današnji tenis dosadan. Čileanska teniska legenda je u nedavnom intervju za La Terceru naglasila kako mu je jedan igrač bio vrlo zanimljiv - naš Goran Ivanišević.

- Volim igrače kao što je Ivanišević. Jednom mi je nakon poraza rekao: 'Hrvat sam i da imam pištolj, ubio bih se. Izgubio sam, a da ne znam kako' - rekao je 42-godišnji Marcelo Ríos i dodao:

>> Pogledajte Hrgovićev ulazak u ring uz Thompsona koji je pjevao Geni, geni kameni

- Današnji tenis je previše dosadan.

No dvojicu igrača posebno respektira.

- Jedino me raduje kada igraju Federer i Nadal. Roger je gospodin i najbolji tenisač u povijesti, ali na terenu se ponaša kao dama, ne pljuje, ne psuje... Previše je fin - kaže Marcelo Ríos.

Đokovićev povratak ga je oduševio.

- Za mene je bilo vrlo emotivno kada sam vidio da je Đoković osvojio Wimbledon i US Open. Uspio se vratiti, to podsjeća na Tigera Woodsa - rekao je Marcelo Ríos.

>> Pogledajte kako su navijači dočekali Bornu Ćorića

Komentara 3

Avatar southman
southman
11:53 28.09.2018.

Goranova izjava nakon trećeg poraza u finalu Winbledoona protiv Samprasa : " Kad su mi dali onaj pijat, došlo mi je da umrem ! " Hvala Bogu doživio je da podigne pehar a pijat da ode Rafteru !

SO
sohnahoakasaa
15:28 28.09.2018.

Za mene naravno... da svi Gorana s razlogom izdvajamo od ostalih velikih. Ja se nadam da sam ostala jedina Hrvatica (danas 71.g) koja je bacila TV kroz prozor. Je da je bilo u Brezovici Zgb, kuriji od Dvorca, je daa je bilo visoko prizemlje, je da sam bila sama doma, da mi je mali sin spaval a pok. suprug bil dežuran...ali kaj ima veze. Uz sve Zecove provale meni je 'najbolja' ona kad mu je pokojni Predsjednik Tuđman u Zagrebu rekel kak se za jednu loptu(poen) prestrašil a on mu mrtav hladan odgovori: 'Je, je i ja sam se usra'. Predsjednik je odmah prasnuo u smijeh a ostalima je trebala dobra min da se počnu smijati a naravno Zecu još i dulje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije