Naslovnica Sport Tenis

Legenda otkrila šokantnu Goranovu izjavu nakon jednog poraza

Za mene je bilo vrlo emotivno kada sam vidio da je Đoković osvojio Wimbledon i US Open. Uspio se vratiti, to podsjeća na Tigera Woodsa - kaže Ríos
28. rujna 2018. u 11:24 3 komentara 2581 prikaza
Goran Ivanišević
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Marcelo Ríos ističe kako mu je današnji tenis dosadan. Čileanska teniska legenda je u nedavnom intervju za La Terceru naglasila kako mu je jedan igrač bio vrlo zanimljiv - naš Goran Ivanišević.

Goran Ivanišević Kandidati Još stignete pogurati Gorana Ivaniševića u Kuću slavnih

- Volim igrače kao što je Ivanišević. Jednom mi je nakon poraza rekao: 'Hrvat sam i da imam pištolj, ubio bih se. Izgubio sam, a da ne znam kako' - rekao je 42-godišnji Marcelo Ríos i dodao:

>> Pogledajte Hrgovićev ulazak u ring uz Thompsona koji je pjevao Geni, geni kameni

- Današnji tenis je previše dosadan.

No dvojicu igrača posebno respektira.

- Jedino me raduje kada igraju Federer i Nadal. Roger je gospodin i najbolji tenisač u povijesti, ali na terenu se ponaša kao dama, ne pljuje, ne psuje... Previše je fin - kaže Marcelo Ríos.

Davis kup Zadar Jednoglasna odluka Poznat domaćin prva dva finala u novom formatu Davisova kupa

Đokovićev povratak ga je oduševio.

- Za mene je bilo vrlo emotivno kada sam vidio da je Đoković osvojio Wimbledon i US Open. Uspio se vratiti, to podsjeća na Tigera Woodsa - rekao je Marcelo Ríos.

>> Pogledajte kako su navijači dočekali Bornu Ćorića

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar southman
    southman:

    Goranova izjava nakon trećeg poraza u finalu Winbledoona protiv Samprasa : " Kad su mi dali onaj pijat, došlo mi je da umrem ! " Hvala Bogu doživio je da podigne pehar a pijat da ode Rafteru !

  • sohnahoakasaa:

    Za mene naravno... da svi Gorana s razlogom izdvajamo od ostalih velikih. Ja se nadam da sam ostala jedina Hrvatica (danas 71.g) koja je bacila TV kroz prozor. Je da je bilo u Brezovici Zgb, kuriji od Dvorca, je da ... prikaži još!a je bilo visoko prizemlje, je da sam bila sama doma, da mi je mali sin spaval a pok. suprug bil dežuran...ali kaj ima veze. Uz sve Zecove provale meni je 'najbolja' ona kad mu je pokojni Predsjednik Tuđman u Zagrebu rekel kak se za jednu loptu(poen) prestrašil a on mu mrtav hladan odgovori: 'Je, je i ja sam se usra'. Predsjednik je odmah prasnuo u smijeh a ostalima je trebala dobra min da se počnu smijati a naravno Zecu još i dulje.