Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marcelo Ríos
Povratak na članak

Legenda otkrila šokantnu Goranovu izjavu nakon jednog poraza

Za mene je bilo vrlo emotivno kada sam vidio da je Đoković osvojio Wimbledon i US Open. Uspio se vratiti, to podsjeća na Tigera Woodsa - kaže Ríos

Komentari 3

Avatar southman
southman
11:53 28.09.2018.

Goranova izjava nakon trećeg poraza u finalu Winbledoona protiv Samprasa : " Kad su mi dali onaj pijat, došlo mi je da umrem ! " Hvala Bogu doživio je da podigne pehar a pijat da ode Rafteru !

VL
SO
sohnahoakasaa
15:28 28.09.2018.

Za mene naravno... da svi Gorana s razlogom izdvajamo od ostalih velikih. Ja se nadam da sam ostala jedina Hrvatica (danas 71.g) koja je bacila TV kroz prozor. Je da je bilo u Brezovici Zgb, kuriji od Dvorca, je daa je bilo visoko prizemlje, je da sam bila sama doma, da mi je mali sin spaval a pok. suprug bil dežuran...ali kaj ima veze. Uz sve Zecove provale meni je 'najbolja' ona kad mu je pokojni Predsjednik Tuđman u Zagrebu rekel kak se za jednu loptu(poen) prestrašil a on mu mrtav hladan odgovori: 'Je, je i ja sam se usra'. Predsjednik je odmah prasnuo u smijeh a ostalima je trebala dobra min da se počnu smijati a naravno Zecu još i dulje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.