Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE CIJELI PODCAST

Goran Ivanišević otvorio je dušu Dei Redžić: Sat vremena pričali su o najtežim i najluđim trenucima u njegovoj karijeri, pogledajte cijeli video

10.08.2021.
u 21:56

Ekskluzivno za Večernji list Goran Ivanišević duže od sat vremena pričao je o najtežim i najluđim trenucima u svojoj karijeri, ljubavi prema Splitu i Hajduku, svojoj obitelji i zadnjem poenu Wimbledona koji je obilježio njegov put i djetinjstvo mnogima od nas.

Nikada ga nismo vidjeli ovako opuštenog i otvorenog. Goran Ivanišević u podcastu Večernjeg lista otvorio je dušu našoj novinarki Dei Redžić i prvi put progovorio o najtežim trenucima svoje karijere, trenutku u kojem je odrastao, Splitu koji ga je formirao kao čovjeka i sportaša, ljubavi prema Hajduku i odnosu s Novakom Đokovićem

Donosimo cijeli razgovor u kojem jedan od najkarizmatičnijih tenisača svih vremena priča svoju priču, onako kako je ona izgledala iz njegove perspektive i otkriva nikad ispričane detalje o svom životu koji će vas u sat vremena dobro nasmijati, ali i rastužiti.

Pogledajte cijeli video. 

Komentara 6

Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:36 10.08.2021.

Samo ignore

CO
Condorgrab
08:54 11.08.2021.

Postoji li za novinare još netko u Hrvatskoj s kim se može lijepo razgovarati osim ovog psovača, pljuvača i lomitelja reketa ? Djeca MIOC-a osvajaju svjetska zlata u matematici, ali novinari s njima nemaju potrebe razgovarati vjerojatno zato što osjećaju da im nisu intelektualno dorasli za razliku od ovog koji zna brojati samo od 0-60 i od 0-7. Cijelu karijeru je ispadao na svim natjecanjima u prvom kolu i jednom mu se u životu posrećilo i na to se fura ostatak života. Zaista jadno !

KA
karlodrago
08:20 11.08.2021.

Dobar je Ivanišević još samo da naući Hrvatski jezik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije