Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE CIJELI PODCAST
Povratak na članak

Goran Ivanišević otvorio je dušu Dei Redžić: Sat vremena pričali su o najtežim i najluđim trenucima u njegovoj karijeri, pogledajte cijeli video

Ekskluzivno za Večernji list Goran Ivanišević duže od sat vremena pričao je o najtežim i najluđim trenucima u svojoj karijeri, ljubavi prema Splitu i Hajduku, svojoj obitelji i zadnjem poenu Wimbledona koji je obilježio njegov put i djetinjstvo mnogima od nas.

Komentari 6

Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:36 10.08.2021.

Samo ignore

VL
CO
Condorgrab
08:54 11.08.2021.

Postoji li za novinare još netko u Hrvatskoj s kim se može lijepo razgovarati osim ovog psovača, pljuvača i lomitelja reketa ? Djeca MIOC-a osvajaju svjetska zlata u matematici, ali novinari s njima nemaju potrebe razgovarati vjerojatno zato što osjećaju da im nisu intelektualno dorasli za razliku od ovog koji zna brojati samo od 0-60 i od 0-7. Cijelu karijeru je ispadao na svim natjecanjima u prvom kolu i jednom mu se u životu posrećilo i na to se fura ostatak života. Zaista jadno !

VL
KA
karlodrago
08:20 11.08.2021.

Dobar je Ivanišević još samo da naući Hrvatski jezik.

VL
KR
Kraken
12:19 11.08.2021.

Sicas li se Gorane kad si osvojio Wimbledon i na povratku u Split te doceka cili grad onda si reka da nisi iz Splita da bi bia ku... od ovce... kad je bia domovinski rat igra si sa znojnikom sa hrvatskim simbolom. Di si sad Gorane? Daleko od Splita a i od Hrvatske.. Jedan grafit u Splitu objasnjava sve "E moj Gorane sad si ku... od ovce".

VL
AT
alojz.targus
11:25 11.08.2021.

Kada su nekada govorili ,gdje bi mu bio kraj ,da je pametniji ,njegov otac je odgovarao : da je glup ne bi bio među prvih 10 igrača u svijetu .Naravno da nije u pravu ,jer bio bi prvi 10 godina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.