Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TELEVIZIJSKI SPEKTAKL

Golotinja, Kim Kardashian i 4,5 milijuna dolara – pogledajte najbolje Super Bowl reklame

Kim Kardashian
Foto: Youtube/Screenshot
1/4
02.02.2015.
u 11:47

Teško je dobiti prostor, bez obzira na astronomske cijene oglašavanja, pa se sve pokušava da bi završili u centru pažnje

Super Bowl je iza nas, a osim slavlja New England Patriotsa trljaju ruke i na NBC-u jer imali su prava prijenosa te samim time i profit od reklama. Kad se zna da pola minute oglašavanja tijekom najgledanijeg američkog sportskog događaja košta 4,5 milijuna dolara, sve je jasno.

No i u takvom stanju stvari navala je tolika da samo najbolji dobiju svoje mjesto pod suncem pa zato svi oglašivači pokušavaju angažirati filmske i glazbene zvijezde da se pojave na malim ekranima.

Ali nije ni to dovoljno, treba biti originalan jer o najboljim reklamama svi pričaju te samim time one probiju okvire samog Super Bowla i tih 30 sekundi koliko se pojave pred 111 milijuna gledatelja tijekom utakmice.

A s obzirom na to da originalnosti ne nedostaje, reklame su poseban doživljaj mnogima i ništa drugačije nije bilo ove godine. Zato posebno izdvajamo deset najboljih, najoriginalnijih i onih koje su ponajviše zaokupile pažnju. Među njima su i neke zabranjene, ali s ispunjenom svrhom, pročulo se o proizvodu i postale su hit. Poput one u kojoj model Charlotte McKinney reklamira organski hamburger Carl's Jr.

Jasno je, seksualizacije nije nedostajalo, našlo se mjesta i za Lindsay Lohan, Jeffa Bridgesa, Kim Kardashian... Zapravo, pogledajte sami!

>> Super Bowl: Zašto je ovaj veliki svjetski događaj toliko bitan za naš turizam?

>> Reklama tijekom Super Bowla košta 4,5 milijuna dolara, evo najboljih u povijesti!

>> Evo koliko će Amerikanci zaraditi tijekom Super Bowla i na što se sve troši!

>> Belichick putuje u Hrvatsku! New England Patriotsi osvojili 49. Super Bowl!

Komentara 1

RA
RatkoC
12:59 02.02.2015.

Najbolje Super Bowl reklame uz najbolje Večernji list lektore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije