Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima i toga

Gole protiv sportskog ribolova!

PETA
Foto: Pixsell
1/7
28.09.2009.
u 13:03

Petine aktivistice prosvjedovale su u Miamiju zbog okrutnog ubijanja riba radi "sportskog užitka". Topless-prosvjed održao se u tamošnjem Bayfornt Parku...

Ključne riječi

Komentara 2

RA
rackizel
20:27 20.11.2009.

Znaju li one upoće plivati?

RA
rackizel
20:39 20.11.2009.

pozornijim gledanjem tih slika vidio sam da one u stvarnosti protestiraju protiv mreža koje koriste profesionalni ribari i koje potrgane plutaju po morima i oceanima te tako guše uhvaćenu ribu. O, jadnog li novinara koji se niti ne potrudi pročitatii slova na plakatima, a kamoli protumačiti njihovo značenje. Prva reakcija je bila upućena zbog toga što je sportski, podvodni, ribolov jedan od najzdravijih sportova. A onda sam malo bolje pogledao što piše i što one imaju protiv sporta. Još jednom, oooo, žalosti novinarske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije