Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DOKUMENTARCU

Godinama nije imao pojma da je snimio Modrića kako tjera koze po Velebitu

Luka Modrić
Foto: Screenshot
1/6
14.07.2018.
u 09:45

Jedan korisnik YouTubea prepoznao je malog Luku u videu koji je objavljen prošle godine i odmah upitao 'je li moguće da je to on na snimci'.

Luka Modrić sutra će predvoditi Hrvatsku u finalu Svjetskog prvenstva, a prije 28 godina na Velebitu je tjerao koze u štalu.

Može se to vidjeti u dokumentarcu 'Čovjek-vuk, dnevnik Pavla Balenovića' koje je ekranizirao BBC.

Jedan korisnik YouTubea prepoznao je malog Luku u videu koji je objavljen prošle godine i odmah upitao 'je li moguće da je to on na snimci'. 

Luka Modrić
1/19

Pavle Balenović mu je odgovorio:

- Da, to je on!

- Godinama nisam imao pojma da sam te davne godine snimio Luku s ocem na starom imanju ... Rekonstruirajući napad vukova za svoj dokumentarni film.

Video pogledajte ovdje od 2:30 minute.

>> Pogledajte i Večernji Pressing by Igor Štimac s Lovrenom, Mandžukićem i Subašićem

Komentara 33

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
10:11 14.07.2018.

Dirljivo! Luki svaka čast i on i pokazuje i dokazuje kako je zaista svatko kovač svoje sreće! Živio ti nama Luka i ako Bog da da u nedjelju jednoga utrpaš Galima u mrežu !

MA
Maslac
09:56 14.07.2018.

Takvi i uspiju u zivotu jer su borci a mnoga djeca koja imaju sta pozele niti sta znaju cijeniti niti sta postignu jer nisu navikli raditi.

ZA
zagabria1
10:39 14.07.2018.

Nama je profesor kao gradskoj djeci na ekonomskom faksu rekao učite jer studenti izvan grada koji su došli studirati su motiviraniji i jednog dana će vam biti šefovi. Tako je u životu, prilično pravedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije