Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budite oprezni

Dinamo upozorio na nevjerojatnu prijevaru njegovim dionicama!

Dani Olmo, Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
26.06.2017.
u 13:06

Vodeći se javno prezentiranim namjerama uprave GNK Dinamo da provede privatizaciju kluba, 42-godišnjak je, služeći se lažnim prikazivanjem činjenica, doveo u zabludu veći broj osoba

GNK Dinamo podnio je prijavu protiv 42-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog osmišljavanja načina prijevarne prodaje ''dionica'' GNK Dinamo, piše na službenoj stranici.

Naime, vodeći se javno prezentiranim namjerama uprave GNK Dinamo da provede privatizaciju kluba, 42-godišnjak je, služeći se lažnim prikazivanjem činjenica, doveo u zabludu veći broj osoba (konačan broj još nije utvrđen) koje su mu na raspolaganje stavile veliki novčani iznos.

Smatramo da ne treba posebno naglašavati činjenicu da privatizacijski postupak nije pokrenut na način da bi ikakve legalne dionice GNK Dinamo bile na tržištu.

Kako bi prijevara bila sofisticiranija, osoba je osmislila lažnu internetsku stranicu s koje je, uime GNK DINAMO, komunicirala s kupcima "'dionica"' obećavajući im deseterostruki profit. Kao garanciju isplate ovjeravao bi izjavu kod javnog bilježnika u kojoj bi naveo garanciju zarade i povrata novca u slučaju da se to ne dogodi. U nekoliko je navrata je kupcima isplaćivao manje novčane iznose, sve na ime ostvarene "dividende".

Odmah po saznanju ovih informacija, uprava GNK Dinamo pismeno je obavijestila PU zagrebačku te je pokrenuto kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo uhićenjem prevaranta te njegovim privođenjem u istražni zatvor.

GNK Dinamo i ovim putem poziva građane koji su žrtve ovog kaznenog djela da se jave nadležnoj policijskoj upravi radi nastavka kaznenog progona protiv osumnjičenog prevaranta.

Komentara 8

MA
..Marsijanac
17:46 26.06.2017.

BBB-ovac?

DU
Deleted user
13:40 26.06.2017.

sad bude opet Mamić kriv...

SA
sani1
14:16 26.06.2017.

Pravi Hrvat, domoljub, vjernik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije