Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport HNL

Mamić se javio i na 'Faceu': "Većina Hrvata to misli, ali ja vas se ne bojim!"

Mamić se jutros, između ostalog, dotaknuo i udruge Naš Hajduk, koju je usporedio s Cosa nostrom i optužio ju za fizičke i verbalne napade.
23. lipnja 2017. u 16:50 63 komentara 4975 prikaza
Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/19

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić danas je u hotelu Sheraton održao maratonsku konferenciju za novinare. U monologu koji je trajao sat vremena, a nakon kojeg je izgubio živce već na prvom pitanju novinara, Mamić se, između ostalog, dotaknuo i udruge Naš Hajduk, koju je usporedio s Cosa nostrom i optužio za fizičke i verbalne napade.

Udruga Naš Hajduk Reakcija Naš Hajduk: Neka sada država reagira na prijetnje optuženog za kriminal

Nije se dugo čekalo na odgovor prozvane udruge koja je najavila moguću tužbu te državu pozvala da reagira na prijetnje optuženog za kriminal.

Cijela priča dobila je i treći nastavak jer Zdravko Mamić je smatrao da na konferenciji nije rekao sve što je mislio pa se oglasio i na Facebooku.

"Naš Hajduk - vaš plan demokracije, transparentnosti, zakonitosti i časti uključuje fizičke obračune s leđa, anonimne prijetnje u grupi, ucjenjivanje, nanošenje štete ugledu Hrvatske, te neuspješnu sportsku i financijsku politiku koja je dovela do toga da nekad veliki hrvatski klub slavi osvajanje trećeg mjesta u HNL. To što sam ja javno rekao većina Hrvata i misli, ali vas se ja za razliku od njih ne bojim", napisao je Mamić.

 

Dinamo Igrački kadar Ako je Junior Fernandes posložio glavu... Zdravko Mamić Zdravko Mamić: 'Što nekoga briga jesam li košulju rastrgao i gol do pasa pjevao s prijateljima?' Zdravko Mamić Dinamov savjetnik VIDEO Pogledajte što je Mamić rekao o Modriću, Kovačićevoj svadbi...

 

Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Slasni zalogaji
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • Ahilej:

    Naš Hajduk išamaran hahahaha mladi nesposobni orjunaši

  • Tomislav12345:

    ...haha "Naš Hakduk" na aparatima...

  • misho32:

    bravo Mamiću , samo nevjerojatno inteligentan čovijek i čovijek duboko uvjeren u svoje stavove mogao je održati ovakvu konferenciju. Nemoj se dati omesti , ta kvarna gamad će kad tad platiti za ta svoja zlodjela.