Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP

Dinamo slavio nakon dramatičnog izjednačenja domaćina: Oršić srušio BSK-a golom o kojemu će se još pričati

BSK i Dinamo sastali se u osmini finala hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.10.2021.
u 16:54

Dinamo ipak dolazi do izjednačenja u 39. minuti zahvaljujući Komnenu Andriću, a pobjedu i plasman u četvrtfinale  donosi mu u 71. minuti Oršić koji je iz kornera pogodio suparnički gol

Dinamo se u srijedu plasirao u četvrtfinale Hrvatskog kupa nakon što je na gostovanju u Bijelom Brdu uz dosta muke svladao trenutačno vodeću momčad druge lige BSK sa 3-2. 

 

Zagrebački klub vrlo brzo dolazi u vodstvo, već u drugoj minuti susreta, a strijelac je Amir Gojak. BSK međutim izjednačuje ju 33. minuti nakon što je Gbane zabio gol glavom. Dvije minute kasnije, Čikvar nakon greške vratar Zagorca zabija za 2-1 za BSK. Golman Dinama izašao je s gola, ali je promašio loptu.

Dinamo ipak dolazi do izjednačenja u 39. minuti zahvaljujući Komnenu Andriću, a pobjedu i plasman u četvrtfinale  donosi mu u 71. minuti Oršić koji je iz kornera pogodio suparnički gol. 

Jučer su plasman u četvrtfinale izborili su Hajduk, Osijek i Slaven Belupo. 

BSK - Dinamo 2:3 

90' Kraj susreta.

71' Oršić zabija za preokret!

46' Počeo je drugi dio.

45' Kraj prvog dijela.

39' Dinamo je izjednačio! Strijelac je Andrić.

35' Šok za Dinamo! Zgorac je istrčao i opet pogriješio, a Čikvar je zabio na praznu mrežu.

33' BSK je izjednačio za veliko slavlje na tribinama! Greška vratara Zagorca koji je otišao u prazno, a Gbane glavnom izjednačio na 1:1.

2' Gol za Dinamo! Oršić je izveo slobodni udarac, a njegov centaršut u mrežu je proslijedio Gojak. Pogodio je desnom nogom s pet metara nakon što se lopta odbila iz gužve.

1' Počela je utakmica.

Početni sastavi:

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
15:54 27.10.2021.

Kako naći prave riječi za igru Dinamovog vratara?

ST
stefj
15:37 27.10.2021.

Eh Krznar... Stvarno više nema smisla...

DU
Deleted user
16:55 27.10.2021.

Zna li ko ,je li dao ostavku onaj sto "drzi" Krznara na klupi Dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije