Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO POZIV

Dinamov talent i rođeni Zagrepčanin mijenja reprezentaciju, igrat će za BiH?

Luka Stanzl/PIXSELL
27.10.2021.
u 10:45

Ovaj nogometaš ima tri utakmice za našu U15 reprezentaciju, no posljednji je put za Hrvatsku igrao prije više od četiri godine.

Mladi branič Dinama Dino Mizić (18) dobio je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za utakmice protiv Bugarske, Republike Irske i Crne Gore.

Mizić je rođeni Zagrepčanin, igra na poziciji braniča, a bosanskohercegovačko državljanstvo dobio je po ocu Ismaru, pišu BiH mediji.

Ovaj nogometaš ima tri utakmice za našu U15 reprezentaciju, no posljednji je put za Hrvatsku igrao prije više od četiri godine.

Stoga želi reprezentaciju u kojoj će igrati pa je prije dvije godine pokrenuo proces promjene sportskog državljanstva. Simpatije prema BiH, pišu tamošnji mediji, nikad nije krio.

Nogometaši, pa tako i Mizić, mogu mijenjati reprezentacije sve dok u službenoj utakmici ne debitiraju za A reprezentaciju neke zemlje.


 
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Idler
Idler
11:10 27.10.2021.

Zagrepčan nigdaj ne bi menjal državljanstvo al Zagrepčanin....

ZG
zg1985
12:11 27.10.2021.

ovaj ionako nije hrvat nego taliban

KO
komunikolog
12:02 27.10.2021.

Luka Sučić je odabran Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije