Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLEZI žele titulu

Gerrard: Nema opravdanja, ovoga puta idemo do kraja!

Steven Gerrard
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
03.06.2010.
u 10:44

- Vrijeme je za promjene. Nema opravdanja, ovoga puta možemo do naslova - smatra Steven Gerrard.

Ne samo da ih drugi smatraju favoritima za osvajanje naslova svjetskog prvaka, nego, da su sposobni za to, misle i oni sami. Fabio Capello u Južnu Afriku vodi 'zlatnu' generaciju Engleza i sve osim prvog mjesta bio bi - neuspjeh.

Možda i posljednju šansu da napravi nešto veliko s nacionalnom vrstom ima Liverpoolov Steven Gerrard. Gordom Albionu pridružio se prije deset godina, no ništa još nije pospremio u vitrinu. Nije ni Engleska, već 44 godine...

- Vrijeme je za promjene. Ova momčad je pobjednička, puna samopouzdanja i uz još samo malo truda, možemo do kraja - kazao je Gerrard.

Ne bježi od činjenice da imaju sve predispozicije za krunu.

- Ova ekipa dugo je na okupu, više nema opravdanja - ističe 30-godišnji Gerrard kojemu je jasno da mu vrijeme curi...

- Ako želim osvojiti naslov svjetskog prvaka, morat ću to sada učiniti. U dobroj sam formi, mogu igrati dobar nogomet još pet godina. Ne znam hoće li ovo biti moj posljednji SP, no svejedno ću dati sve od sebe - rekao je veznjak Redsa.

Iako je u četvrtfinalu SP-a 2006. bio jedan od trojice igrača koji su s 11 metara propustili zabiti Portugalu, ponovno je spreman preuzeti odgovornost.

- Naravno da bih pucao jedanaesterce! Tada sam se osjećao kao najusamljeniji čovjek na svijetu. Dovoljno je loše kad izgubiš, ali kad se osjećaš krivim jer si izgubio na taj način... Želim to ispraviti - zaključio je Gerrard.

Komentara 7

OB
-obrisani-
11:38 03.06.2010.

Kraj ce doci prije neg vam je drago... Pitam se samo tko ih vidi kao favorite...Nasi novinari ?....Hey vide vam se samo noge...

JA
jankoprekobrda
12:41 03.06.2010.

Steve svi idu do kraja (do najvise onoga sto mogu) a to sto se vracate prije ili oko 1/4 finala to je druga strana medalje.

OB
-obrisani-
10:54 03.06.2010.

je nego kaj nek do kraja, a kam bi drugdje hehehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije