Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje vjeran

Gareth Bale produljio s Tottenhamom do 2016. godine

\'Tottenham Hotspur\'s Gareth Bale reacts as a goal is awarded to Chelsea after Frank Lampard\'s shot creeps over the line Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
27.06.2012.
u 17:59

– Ovdje sam već pet godina i uživao sam svaku minutu provedenu na White Hart Laneu

Velšanin Gareth Bale potpisao je novi ugovor s Tottenhamom i produljio vjernost Spursima do 2016. godine. Na taj je način Bale jasno dao do znanja da neće napustiti klub, iako su za njega bili zainteresirani mnogi veliki europski klubovi.

– Ovdje sam već pet godina i uživao sam u svakoj minuti provedenoj na White Hart Laneu. Navijači su bili toliko dobri prema meni i volio bih im se odužiti svojom igrom. Klub je odličan, strašno napreduje i želim biti dio toga. Volim ovaj klub, volim naše navijače i želim vratiti klub u Ligu prvaka – rekao je Bale.

Ključne riječi

Komentara 2

JP
jprekpa2
18:06 27.06.2012.

jel to znaci sada da ce za Modrica traziti nerealnih 45-50 mil eura kako bi ga zadrzali,ostaje da se vidi.

OB
-obrisani-
20:20 27.06.2012.

e moj bale, nisi prepoznao cas i lovu koju su drugi bili spreni dati za tebe-steta, jedan od najboljih engleskih igraca ostaje u prosjenom klubu, tu se sjecamo i geralda kad je morao iz liverpula u celzi-klubovi su sve dogovorili za sutra potpis ugovora a onda je gerald u 3 sata ujutro nazvao precjednika liverpula i rekao: ja ne mogu spavat za ovo sta sam ucinio da idem u celzi, ja ostajem u liverpulu makar cu i manje zaradjivat, precjednik kluba dignuo jos dva CLANA UPRAVE I KLUPSKOG ADVOKATA A U 4 SATA UJUTRO GERALD PRODUZIO SA LIVERPULOM.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije