Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

Gabrijel je bio hokejaška nada, a sada se bori sa zloćudnom bolešću. Pomozimo mu

Gabrijel Penzer
Foto: Privatne fotografije
1/3
12.08.2022.
u 14:55

- On je trenutačno na promatranju glave i liječnici pokušavaju otkriti što uzrokuje takve napadaje. Francuski liječnici još uvijek prikupljaju podatke i izvjesno je da će Gabrijelu biti potrebna još jedna operacija - kazao nam je Gabrijelov otac Krunoslav.

Gabrijel Penzer obožavao je hokej do te mjere da nije propustio niti jednu utakmicu Medveščaka! Uz to bio je veliki potencijal i hokejaška nada, a više puta proglašavan najboljim na turnirima koje je igrao njegov klub.

U ranoj fazi odrastanja otkrivena mu je zloćudna bolest, a život mu se nakon toga pretvorio u noćnu moru. Troškovi liječenja su veliki, obitelj se bori svim snagama i sada je na liječenju u Francuskoj koje je toliko skupo da je otac stavio kuću na prodaju da bi Gabrijelu osigurao maksimalnu liječničku skrb.

 Gabrijel se trenutačno nalazi na promatranju u pariškoj bolnici Hospital Foundation Adolphe De Rothschild. Zadnjih sedam dana je pod nadzorom francuskih liječnika koji tek trebaju otkriti pravo stanje njegove zloćudne bolesti.

- On je trenutačno na promatranju glave i liječnici pokušavaju otkriti što uzrokuje takve napadaje. Osoblje bolnice je sjajno, a liječnici su kontaktirali našeg neurokirurga doktora Hrvoja Jednačka koji je obavio uspješnu operaciju. Francuski liječnici još uvijek prikupljaju podatke i izvjesno je da će Gabrijelu biti potrebna još jedna operacija - kazao nam je Gabrijelov otac Krunoslav.

Naravno, za daljnje Gabrijelovo liječenje potrebna su iznimna financijska sredstva. Dobri ljudi već su se odazvali, no financijska potpora od presudne je važnosti kako bi Gabriel pobijedio ovu životnu utakmici, pomozimo mu!

Novac za njegovo liječenje možete uplatiti na: 
HR7423600003118915698
HR2923600003250342875

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije