Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SEZONA

NHL seli u Europu: Poznati gradovi u kojima će se igrati na otvorenju lige

NHL: Stanley Cup Playoffs-Colorado Avalanche at Tampa Bay Lightning
Mark J. Rebilas/REUTERS
07.07.2022.
u 16:30

Ukupno će se u regularnom dijelu sezone u NHL-u odigrati 1312 utakmica. Sve će momčadi odigrati po 82 utakmice, a regularni dio sezone završava 13. travnja

Novu sezonu u sjevernoameričkoj NHL ligi 7. listopada u Pragu otvorit će hokejaši Nashville Predatorsa i San Jose Sharksa. 

Nashville Predators i San Jose Sharks će prvi susret nove sezone odigrati u glavnom gradu Češke, a prvi okršaji na tlu Sjeverne Amerike odigrat će se 11. listopada.

Osim dvije utakmice u Pragu, prve izvan granica Sjedinjenih Država i Kanade od 2019., Europa će ugostiti još dvije utakmice u Tampereu u Finskoj gdje će igrati Colorado Avalanche i Columbus Blue Jackets i to  4. i 5. studenog.

Osvajači Stanley kupa Colorado Avalanche će u obranu naslova krenuti utakmicom protiv Chicago Blackhawksa.

Ukupno će se u regularnom dijelu sezone u NHL-u odigrati 1312 utakmica. Sve će momčadi odigrati po 82 utakmice, a regularni dio sezone završava 13. travnja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije