Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE

Frosinone u Serie A, Valladolid u Primeri

Valladolid
Foto: UESyndication/PIXSELL
17.06.2018.
u 07:00

Za Frosinone će sljedeća sezona biti druga u prvoj ligi u klupskoj povijesti. Do sada su u Serie A igrali samo u sezoni 2015/16.

Nogometaši Frosinonea posljednji su sudionici talijanske prve lige za sljedeću sezonu, dok je Valladolid posljednji izborio promociju u najviši razred španjolskog nogometa.

Frosinone je u uzvratnom dvoboju posljednjeg kola dodatnih kvalifikacija za popunu Serie A na svom terenu svladao Palermo sa 2-0 i tako nadoknadio 1-2 poraz iz prve utakmice otprije tri dana.

Za Frosinone će sljedeća sezona biti druga u prvoj ligi u klupskoj povijesti. Do sada su u Serie A igrali samo u sezoni 2015/16.

Još ranije su igranje u prvoj ligi osigurali Empoli i Parma, dok su iz lige ispali Crotone, Verona i Benevento.

Valladolid je u uzvratu završnog kruga kvalifikacija za ulazak u Primeru na svom terenu odigrao 1-1 protiv Numancije i rutinski obranio veliku 3-0 prednost iz prvog dvoboja.

Valladolid se tako vratio u prvu ligu nakon četiri sezone izbivanja.

Kroz prvenstvo plasman u Primeru izborili su Huesca i Rayo Vallecano, dok su društvo najboljih napustili Malaga, Las Palmas i Deportivo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije