Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neka Guardiola ostane

Beckenbauer: Novac engleskih klubova nije privlačan zvijezdama

'sport...zagreb....30.01.2008. hotel sheraton - uefa zvrsni odbor/ beckenbauer foto: marko lukunic'
Marko Lukunić/PIXSELL
17.09.2015.
u 00:30

– Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović i Thomas Müller, najbolji igrači današnjice, nisu otišli u Englesku. U Njemačkoj je još uvijek puno sjajnih igrača – rekao je počasni Bayernov predsjednik Beckenbauer.

Silan novac koji klubovi iz engleske lige imaju i dalje im nije dovoljan da dovedu Cristiana Ronalda, Lionela Messija, Zlatana Ibrahimovića i Thomasa Müllera, tvrdi Franz Beckenbauer, a prenosi goal.com/hr. Ranije ove godine televizijska prava za englesku ligu prodana su za više od pet milijardi dolara, ali najveće zvijezde nisu stigle na Otok.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović i Thomas Müller, najbolji igrači današnjice, nisu otišli u Englesku. U Njemačkoj je još uvijek puno sjajnih igrača – rekao je počasni Bayernov predsjednik Beckenbauer.

O bavarskoj momčadi kaže da je raznovrsnija i bolja nego lani te želi da Guardiola što duže ostane u Münchenu.

>> Rooney zarađuje najviše, a prosječna plaća u Premierligi je 60.000 eura tjedno!

Komentara 4

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:40 17.09.2015.

Ljudi se boje Engleske lige i zato ne idu. Nije lako igrati fizicki jake utakmice svaki vikend, a jos gore igrati u suboti protiv Evertona, u srijedu protiv Juventusa, pa opet u subotu protiv QPR ili Vest Hama, pa opet u FA kupu protiv Newcastla, pa u subotu protiv Liverpoola, pa u srijedu protiv Lyona, pa opet na Man Citya,...itd,...itd,...cijele sezone. Poslije 3 mjesca izgoris kao Angel Di Maria i nema te nigdje.

Avatar buffalobill
buffalobill
08:26 17.09.2015.

Nebi se bas slozio sa vama Herr Beckenbauer. Samo iz Bayerna igraci (i to oni koji su mladi i redovno igraju)ne prelaze u Premier ligu, jer su u Bayernu isto dobro placeni, a sa druge strane velika mogucnost da ce minimalno u sezoni biti prvaci Njemacke ili osvojiti Njemacki Pokal, a mozda i ligu sampiona dok iz ostalih momcadi iz Bundeslige jedva cekaju da dobiju ponudu iz Premier lige.

PI
pidocha
12:57 17.09.2015.

znači još uvik ne žele priznati idiotariju.napravili katastrofalnu glupost šta su sa pepom potpisali ugovoru u prvom misecu 2013.da bi onda bayern sa heynckes-om sve živo osvoia te postiga rekorde koje više nikad bayern n eće postići nit sa sto pep-ea.a da o igri ne govorim.to je bila nogometna rapsodija.ni barcelona u najboljim danima nije tako igrala.uprava bayerna je napravila za mene neshvatljiv potez,"pokapali su živog čovika"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije