Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za Večernjakov pehar

Frano Vićan ušao u drugoj četvrtini i zaključao vrata

'sport-19.12.2008.-dubrovnik jug-sibenik-frano vican snimio-zvonimir pandza'
'zvoninir pandza'
18.05.2011.
u 19:20

Jug CO sad ima dvije meč-lopte: prvu u nedjelju na Kantridi a drugu tjedan dana kasnije u majstorici u Dubrovniku

U trećem finalnom dvoboju doigravanja za hrvatskog vaterpolskog prvaka Jug CO je u Dubrovniku pobijedio Primorje EB sa 11:8 (3:4, 4:1, 1:1, 3:2) i poveo s 2:1 u pobjedama. Prijelomni trenutak utakmice dogodio se na početku druge četvrtine kada je nakon gotovo polugodišnje stanke (zbog ozljede ramena) na vrata prvi put stao Frano Vićan i zamijenio neiskusnog Nižića. Donio je samopouzdanje suigračima, zaključao vrata i do kraja utakmice obranio čak 14 udaraca (primivši samo četiri pogotka - 77 posto).

Po tri pogotka za Jug postigli su Sutić i Joković, dva S. Sukno, dok je najbolji strijelac Riječana bio De. Varga s tri pogotka.

 

Osim povratka fantastičnog Vićana, protiv Riječana je bila i činjenica da su prilično rano ostali bez dvojice igrača. Krapiću je ozlijeđeno uho a Franković je isključen s pravom zamjene.

 

Sljedeća četvrta utakmica igra se u Rijeci u nedjelju u 18.45 sati i mogla bi biti odlučujuća. Ako Jug pobijedi, osvojit će pehar Večernjeg lista namijenjen hrvatskom vaterpolskom prvaku. Ako ne, tjedan kasnije igra se majstorica u Dubrovniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije