Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijede dva finala

Francuzi uskoro otvaraju vrata stadiona

Velodrome
Foto: Reuters/Pixsell
20.06.2020.
u 19:02

U sportske arene će moći najviše pet tisuća obožavatelja

Stadioni u Francuskoj ponovno će otvoriti vrata gledateljima 11. srpnja dok zemlja nastavlja ukidati mjere nametnute za sprečavanje izbijanja COVID-19, priopćila je vlada u subotu.

No, u sportske arene će moći najviše 5.000 obožavatelja. Riječ je o ograničenju koje bi moglo biti ublaženo tijekom ljeta, odnosno s novom sezonom koja bi trebala početi 22. kolovoza.

Francusko nogometno prvenstvo je prekinuto 30. travnja, a Paris St Germain je okrunjen prvakom. 

Međutim, finala francuskog Kupa i Liga kupa sada se mogu igrati uz nazočnost gledatelja, a navijači će također moći uživo gledati i pripremne utakmice uoči početka nove sezone.

U finalu francuskog Kupa igrat će PSG i St Etienne, a u finalu Liga kupa PSG i Lyon.

Termini finalnih susreta još nisu obznanjeni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije