Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Francis Ngannou otkrio zašto želi Lesnara!

Stipe Miočić - Ngannou
Foto: Youtube Screenshot
21.03.2018.
u 11:48

Od dolaska u UFC Ngannou ima impresivnih 6 pobjeda i samo poraz od prvaka Stipe Miočića.

U ponedjeljak smo napokon dočekali medijski povratak UFC zvijezde Francisa Ngannoua nakon što je nekoliko mjeseci proveo u potpunoj izolaciji oplakujući poraz od Stipe Miočića na UFC-u 220. “Predator” se pojavio u popularnoj emisiji “The MMA Hour” te je pomalo iznenadio žestokom prozivkom WWE zvijezde i bivšeg UFC prvaka Brocka Lesnara, piše Fight Site.

“Molim te Brock, vrati se, vrati se prijatelju. Potreban si nam ovdje. Trebaš nam da doneseš zabavu u ovu kategoriju. Trebaš mi da mi daš tu jebenu borbu, borbu koju sanjam i čekam već dugo vremena”, glasila je prozivka Kamerunca.

No, nije pretjerano objašnjavao zašto baš Brock Lesnar i zašto baš sada? To je popravio u intervjuu za MMAJunkie koji je uslijedio dan kasnije.

“Ne vjerujem da je moj problem hrvanje. Ne vjerujem da je moje hrvanje loše. Mislim da nemam niti lošu obranu na parteru. Mislim da je obrana dobra. Mislim da to sve mogu i dokazati, možda ne u zadnjoj borbi, ali vjerujte mi da sam imao dobru hrvačku strategiju uoči posljednjeg nastupa. Mogu pokazati svima da mi Brock ne može nauditi u tom segmentu i da sam tu kvalitetan”, objašnjava Ngannou razloge zbog kojih je prozvao WWE zvijezdu.

Ipak, malo tko mu vjeruje da su to pravi razlozi zbog čega je poželio Lesnara u sljedećem UFC meču. Analitičari su bliže zaključku kako je Lesnar potencijalno jako velik ček koji bi unovčio u tom dvoboju i tako si vjerojatno osigurao egzistenciju. Naime, tko god se borio protiv Lesnara će privući barem milijun prodanih PPV prijenosa što u konačnici znači i vrlo unosan honorar.

Ngannou ne odbacuje mogućnost i drugih protivnika, a pokorit će se bilo kakvoj želji UFC-a.

“Ako mi kažu da uzmem Derricka Lewisa, uzet ću taj meč. Nisam jedan od onih koji će nešto zahtjevati inače se neće boriti. Želim imati neki plan. Ako UFC kaže da je Lewis taj koji me ponovno može dovesti do šanse za titulu, nemam s tim problem. Samo želim ići prema naprijed”, dodao je Kamerunac te je zaključio:

“Trenutačno imam jedan cilj. Ja sam izazivač broj jedan. Izgubio sam u posljednjem nastupu u meču za pojas, a moj cilj je ponovno izboriti tu poziciju. Sve ću učiniti da to i ostvarim.”

Od dolaska u UFC Ngannou ima impresivnih 6 pobjeda i samo poraz od prvaka Stipe Miočića. Sve ostale protivnike je završio prije isteka konačnog gonga.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
20:03 21.03.2018.

Naslov treba glasiti: "Od dolaska u UFC Ngannou ima 6 pobjeda i impresivan poraz od Stipe Miočića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije