Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOM A. G. MATOŠa

FOTO Pogledajte kako Rukavina klincima svira gitaru

Dinamo klinci (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/17
06.12.2012.
u 16:33

– Stvarno je užitak družiti se s djecom, a posebno kada vidimo koliko su sretni što smo došli – kazao je Rukavina

Igrači Dinama išli su u četvrtak prije treninga u Dječji dom A. G. Matoša gdje su se družili s djecom, davali autograme te im podijelili poklone za Svetog Nikolu.

Ante Rukavina, Duje Čop, Luis Ibanez, Ivan Krstanović i Mehmed Alispahić bili su gosti 50-ak djece koja su ih radosno dočekala. Djeca su za plave pripremila nekoliko pjesama u izvedbi svog benda, a potom je u ruke gitaru i mikrofon uzeo Ante Rukavina i s Čopom te djecom otpjevao nekoliko pjesama. Nije to tajna, Ruki se sjajno snalazi s instrumentom u rukama te iza mikrofona.

– Stvarno je užitak družiti se s djecom, a posebno kada vidimo koliko su sretni što smo došli. Igrači Dinama imaju veliku odgovornost, stoga uvijek rado podržavamo ovakve akcije. Pjevanje? Iskreno, volim svirati i pjevati, ali nemam baš iskustva na mikrofonu, no svakako je bilo jako zabavno – rekao je Ante Rukavina.

Plavi su djeci darovali tople deke i odjeću.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:33 07.12.2012.

Za svaku pohvalu!

Avatar Django
Django
17:36 06.12.2012.

Pjevači :-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije