Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

FOTO Modrić odao priznanje zvijezdi najvećeg rivala i oduševio španjolsku javnost: Jedan od najvećih

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
Isabel Infantes/REUTERS
10.05.2023.
u 19:33

Luka nije zaboravio brojne okršaje u El Clasicu koje je vodio protiv Barcelonine legende

Dugogodišnji nogometaš Barcelone, iskusni 34-godišnji Sergio Busquets, napustit će Camp Nou na kraju ove sezone nakon što je 18 godina proveo u ponosu Katalonije, objavila je Barca u srijedu. S Barcelonom je osvojio osam naslova španjolskog prvaka, sedam Kupova kraja, tri trofeja Lige prvaka i tri Svjetska klupska prvenstva čime je jedan od najtrofenijih u povijesti kluba. 

Hrvatski kapetan i desetka Real Madrida, Luka Modrić, odao je priznanje Busquetsu za sve što je napravio za Barcu i La Ligu emotivnom objavom na svom Twitter profilu. Modrić i Busquets na terenu su se u španjolskom nogometu našli okruglih 30 puta. Obojica imaju po 13 pobjeda, a četiri dvoboja Barce i Reala u kojima su nastupili završila su neodlučenim rezultatom.

- Jedan od najboljih veznih igrača protiv kojeg sam ikada igrao. Bilo mi je zadovoljstvo - poručio je Modrić uz fotografiju njihovog dvoboja iz jedne od brojnih utakmica mitskog El Clasica koje su odigrali.

Spekulira se da će Španjolac odletjeti za Saudijsku Arabiju i ponovno se ujedniti sa Lionelom Messijem u Al Hillalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije