Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AVANTURA POTRESLA MNOGE

FOTO Lijepa Brazilka iskreno: Seksala sam se s njim na Igrama, ali nisam jedina!

Foto: Instagram
1/5
22.07.2021.
u 11:37

A mnogi su otvarali profile na Tinderu samo kako bi mogli međusobno flertati. Trebali ste vidjeti broj kondoma u olimpijskom selu, ispričala je Oliveira

Brazilska skakačica u vodu, Ingrid de Oliveira  stigla je u Tokio na Olimpijske igre.

Ipak, više nego li po rezultatima, javnost je Ingrid zapamtila po seks skandalu  na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.  Oliveira je priznala da se seksala s kajakašem Pedrom Gonçalvesom u sobi koju je dijelila s partnericom, ali i naglasila da se to nije dogodilo noć uoči finala kao što se tada naveliko pisalo.

Oliveira je opovrgnula da je zbog toga bila izbačena iz olimpijskog sela, pa dodala kako se Gonçalvesom počela kontaktirati još tijekom Panameričkih igara u Torontu, isprva isključivo putem društvenih mreža.

- Susreli smo se na Olimpijskim igrama u Riju i poželjeli nešto više. I da, zamolila sam je uoči ceremonije otvaranja Igara da mi malo prepusti sobu kako bi se mogla s njime zabaviti, ali nisam je izbacila i nisu mene izbacili s Igara - priznala je i nastavila:

- Ali ako mislite da sam bila jedina koja se seksala na Olimpijskim igrama, varate se. I mnogi drugi su se seksali. Bolt je u sobe dovodio djevojke bez akreditacija. A mnogi su otvarali profile na Tinderu samo kako bi mogli međusobno flertati. Trebali ste vidjeti broj kondoma u olimpijskom selu  - ispričala je Oliveira i dodala:

- Razlika između mene i ostalih olimpijaca je isključivo u tome što je moja seksualna avantura dospjela u javnost. Pogriješila sam, ali me nije zbog toga trebalo mučiti - istaknula je. 

Oliveira je navela da je po izbijanju skandala i razapinjanja u medijima izgubila posao, ali i da su joj brojni nepoznati muškarci počeli obasipati pornografijom. Naposljetku je čak dobila ponudu da se okuša u televizijskim emisijama eksplicitnog sadržaja.

Na ovim joj se Igrama ne bi trebao dogoditi takav skandal s obzirom na to da je već odavno sretno zaljubljena u Yaga Bezerru.

Komentara 1

JA
Jagodićbobić86
12:43 22.07.2021.

Pustite ljude neka opće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije