Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA VEČER NA MAKSIMIRU

FOTO Kolinda je došla na proslavu Dinamovog naslova. Imala je zastavu ukrajinskog kluba

Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Dinama i Rudeša
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
26.05.2024.
u 20:07

Poznato je koliko Kolinda Grabar-Kitarović voli nogomet, a svi se još uvijek sjećaju kako je uspješno pridobila simpatije stranih medija na finalu Svjetskoga prvenstva u Rusiji

Dinamo je na Maksimiru odigrao posljednju utakmicu aktualne sezone u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Na teren su za plave istrčala mnoga mlada lica, a konačna ishod bio je remi rezultatom 3:3. Tako je i zadnjeplasirani Rudeš uspio izvući svoj posljednji bod ove sezone.

Tijekom utakmice atmosfera je na tribinama bila vrlo živa. Na sjeveru su se mogli vidjeti brojni transparenti. Tako je jedan prikazivao likove iz popularnog "Kralja lavova". Drugi je pak bio poruka podrške bivšem vrataru Dinama, Georgu Kochu, koji boluje od raka gušterače.

VIDEO Ludnica na Maksimiru: Navijači dočekali igrače Dinama

Zanimljivo je i da je na utakmicu Dinama i Rudeša došla bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović. Poznato je koliko voli nogomet, a svi se još uvijek sjećaju kako je uspješno pridobila simpatije stranih medija na finalu Svjetskoga prvenstva u Rusiji.

Na utakmici Dinama i Rudeša mahala je zastavom Dinamo Kijeva čiji su navijači u prijateljskim odnosima s Bad Blue Boysima. Dinamo nakon utakmice čeka dodjelu pehara i medalja, a nakon toga će se zaputiti prema Trgu bana Josipa Jelačića gdje je organizirana velika proslava.

GALERIJA Dinamo i Rudeš bez pobjednika na Maksimiru (3:3). Veliko slavlje je spremno

Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Dinama i Rudeša
1/24

Komentara 9

Avatar pendreck
pendreck
21:11 26.05.2024.

Zoka ne dolazi...

Avatar antikomunist1
antikomunist1
22:01 26.05.2024.

Poslije Tuđmana jedina na fukkciji predsjednika Republike Hrvatske s formatom. Sve druge što prije zaboraviti.

Avatar antikomunist1
antikomunist1
21:23 26.05.2024.

Jedan nokat gospođe Kolinde Grabar Kitarović ostaje sjajan cijelu večer, sjajniji nego.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije