Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA REAKCIJA

VIDEO Spiker na Poljudu pročitao ime glavnog suca, uslijedio je gromoglasan zvižduk

Zagrijavanje nogometaša Hajduka i Istre uoči početka utakmice 25. kola SuperSport HNL-a
Zvonimir Barisin/PIXSELL
02.03.2024.
u 17:19

Nije se oko 15 tisuća navijača Hajduka štedjelo kad je trebalo uputiti pokoji zvižduk, povik ili verbalno čašćenje

Na Poljudu su ove subote u 25. kolu HNL-a igrali Hajduk i Istra, a sa zanimanjem smo pratili kako će tribine splitskog stadiona dočekati sudačku postavu. Predvođena glavnim sucem iz Đakova, Zdenkom Lovrićem, sudačka je postava izašla na zagrijavanje uz zvižduke, a salva istih uslijedila je na predstavljanju aktera utakmice.

Službeni spiker pročitao je ime glavnog suca, a poljudskim se stadionom prolomio gromoglasan zvižduk. Nije ni čudo, s obzirom na to što se sve događa u hrvatskom nogometu oko suđenja ovih dana.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

@vecernjilist.sport Mlada nada Dinama dobio je hrvatsko državljanstvo: 'Osjećam se super, ja sam baš zadovoljan' #vecernji #dinamo #belinho ♬ original sound - Sport Večernji list

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar argus1000
argus1000
18:22 02.03.2024.

Ja mislim, kad je Hajduk domaćin, trebao bi suditi neki domaći navijač a kad je u gostima, neki gostujući navijač. Onda bi bilo nadasve pošteno i ne bi bilo ovakvih izljeva nezadovoljstva.

SS
sokac sa drave
20:49 02.03.2024.

Utakmica u Splitu nije bila regularna posto je smisljeno desetak minuta rije kraja prekinuta zbog namjerno pustenih dimnih bombi.Istra gubi sa jedan nula i krece sa svim mogucim i nemogucim da barem izjednace ali stanka zbog dimne zavjese ih ohladii da poslije do kraja ukocene noge nemogu nista uciniti.Stare provjerene metode koje jos uvijek piju vodu i svi se prave ludi da nista neznaju.Utakmica se treba ponistiti i regidtrirati sa tri nula za istru.

ID
Ivo_didin
11:47 03.03.2024.

Kako bi tek zviždali da glavni sudac nije navijač Hajduka? U Đakovu je općepoznato da je Zdenko Lovrić vatreni navijač Hajduka. Svojim pristupom dijeljenju "pravde" je otklonio svaku sumnju u tu činjenicu - ako ju je netko uopće imao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije