Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superkup

FOTO Hezonja i Musa ponosno drže novi trofej u dresu prvaka Europe: 'Los Brates'

Twitter Madridista
18.09.2023.
u 23:30

Hrvatski reprezentativac osvojio je španjolski Superkup protiv Unicaje iz Malage

U polufinalu španjolskog Superkupa igranog u Murciji, košarkaši Real Madrida pobijedili su Barcelonu 90:80 pa su se za šesti uzastopni naslov u ovom natjecanju borili s Malagom koja je u drugom polufinalu nadjačala Murciju (79:74).

U momčadi kraljevskog kluba prednjačili su reprezentativac BiH Džanan Musa (24 koša), centar Tavares (13 koševa, 11 skokova) te argentinski razigravač Facundo Campazzo (17 koševa) dok je i kod Barce najbolji bio Argentinac, branič Laprovittola (27 koševa). Za Real je igrao i Hezonja koji je za 12 minuta, uz tri promašena šuta, ostao bez učinka.

VEZANI ČLANCI:

Kraljevski klub je u finalu slavio protiv Malage rezultatom 88:81 te tako osvojio novi trofej. Na društvenim mrežama objavljena je i fotografija Marija Hezonje i BiH košarkaša Džanana Muse, na kojoj košarkaši iz BiH i Hrvatske zajedno drže trofej Superkupa.

- Los Brates - nadimak je koji su Španjolci dali za tandem Musa - Hezonja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije