Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PREDSJEDNICE MARINE...

FOTO Atraktivna Monika je nova predstavnica Šibenika, a evo koju će funkciju obnašati

12.04.2022.
u 20:24

Nažalost, zbog teške ozljede morala je prekinuti košarkašku karijeru, ali čini se kako se ne straši ove nove, glasnogovorničke

Bivša košarkašica te svjetski top model i misica, Monika Vojvodić, postala je nova glasnogovornica kluba sa Šubićevca, javlja Radio Antena Zadar.

“Presretna sam, nemam riječi, HNK Šibenik me pozvao da se priključim njihovom timu, nisam ih mogla odbiti, s obzirom da im je želja približiti žene nogometu! Prepoznali su moj kapacitet, evo danas krećem, prvi mi je radni dan, potpisala sam ugovor s probnim rokom do kraja ove sezone, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje”, rekla je Vojvodić za Antenu Zadar.

Inače, Monika je apsolventica  na smjeru marketinga i društvenih medija, i odnosa s javnošću u Mariboru, još jedan ispit joj je ostao, rođena je u Tuzli, prije sedam godina doselila se s obitelji u Zadar.

U svojoj karijeri igrala za osam klubova, među kojima i Zadar, Požegu, Slavonski Brod, Split, Šibenik i druge, a igrala je i su svim mlađim dobnim kategorijama reprezentacije Hrvatske. Nažalost, zbog teške ozljede morala je prekinuti košarkašku karijeru, ali čini se kako se ne straši ove nove, glasnogovorničke.

Podsjetimo, Monika nije prva žena Šibenika. To je njena šefica, predsjednica Uprave Marina Jurić, mlada ekonomistica, koja je na čelo kluba došla početkom godine. Ona je inače Marina Jurića, poslovnog čovjeka koji živi u Miamiju, novog većinskog vlasnika HNK Šibenika.

 

>> Sprovod Denisa Tota:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije