Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao u Vegas

McGregor naletio na Malignaggija, zamalo došlo do fizičkog obračuna

Conor
Foto: Screenshot
23.08.2017.
u 14:47

Da ne dođe do fizičkog sukoba, a izgledalo je kao da bi se upravo to moglo dogoditi, McGregorovo osiguranje je odvuklo slavnog UFC prvaka u drugom pravcu

U utorak je u Las Vegasu priređen svečani grandiozni dolazak u grad Conora McGregora i Floyda Mayweathera, borilačkih super zvijezda koje će ovog vikenda, 26. kolovoza ukrstiti rukavice u T-Mobile Areni, piše Fight Site.

No, nitko od organizacije nije razmišljao o tome da će se tamo naći i bivši dvostruki svjetski prvak, ali i bivši McGregorov sparing partner za ovaj meč – Paulie Malignaggi. On je, naime, dio Showtimovog TV tima koji će prenositi meč na PPV-u pa je poslom stigao u “Grad kocke”.

Malignaggi je nakon sporne fotografije na kojoj leži na podu napustio kamp te je posljednjih desetak dana proveo dajući intervjue za razne medije u kojima pokušava iskoristiti svoj trenutak i kapitalizirati ovu situaciju na određeni način. Pod kapitalizirati mislimo na iskoristiti trenutak trenutačne slave, a možda se i pozicionirati kao sljedeći McGregorov boksački protivnik.

U utorak su se putevi McGregora i Maglinaggija sreli upravo na svečanom otvaranju tjedna koji će kulminirati najbogatijim boksačkim mečem u povijesti tog sporta. Iako se s dostupnih video snimki ne može točno razaznati o čemu su pričali, jasno je kako McGregor Malignaggiju poručuje da “preboli ono što se dogodilo”, a bivši svjetski prvak mu prijeti.

“Možeš se kladiti da ćemo, kladi se u što god hoćeš da ćemo jebeno to odraditi”, vikao je vidno uznemireni Irac na što je Malignaggi odgovorio:

“Sjeti se što sam ti rekao kada budeš odustajao kao kuja u subotu. Ponesi svoja muda pičkice.”

Da ne dođe do fizičkog sukoba, a izgledalo je kao da bi se upravo to moglo dogoditi, McGregorovo osiguranje je odvuklo slavnog UFC prvaka u drugom pravcu, a Malignaggi je ostao s nekoliko pripadnika sedme sile kojima je pokušao objasniti što se točno dogodilo i zašto su se opet sukobili. Malignaggi je u biti ponovio više manje sve što je i govorio u intervjuima posljednjih dana pa njegove riječi nećemo ponovno prenositi.

Komentara 1

IV
Ivicazgb
10:27 27.08.2017.

Milijardu ljudi gleda te meceve dok ekipa bere lovicu zahvaljujuci reklamicama. Vece su dalebu svi koji rade reklamu tim munimamaj od njih samih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije