Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJSKA LIGA

Fiorentina razbila Bragu, Brekalo nije igrao

Europa Conference League - Play-Off First Leg - S.C. Braga v Fiorentina
MIGUEL VIDAL/REUTERS
16.02.2023.
u 21:31

Na utakmici norveškog Bodo/Glimta i poljskog Lecha nije bilo golova. Za Lech je cijelu utakmicu odigrao bivši igrač Hajduka Antonio Milić.

Nogometaši Fiorentine uvjerljivo su slavili s 4-0 na gostovanju kod portugalske Brage u prvom dvoboju doigravanja za osminu finala Konferencijske lige. Viole su razbile Bragu, koja je prvi šok doživjela u prvoj minuti nadoknade prvog dijela, kada je zabio Srbin Luka Jović. U 55. minuti uslijedio je crveni karton domaćem igraču Vitoru Tormeni, a Fiorentina je to iskoristila te zabila još tri gola. Još jedan je upisao Jović, a preostala dva Brazilac Arthur Cabral. Kod talijanske momčadi nije igrao Josip Brekalo zbog ozljede. 

Turski Trabzonspor uspio je minimalno slaviti s 1-0 i protiv švicarskog Basela na svom terenu, a jedini pogodak na utakmici postigao je Danac Jens Striger Larsen u 65. minuti.

Azersi Qarabag je istim rezultatom slavio kod kuće protiv belgijskog Genta, golom Leandra Andrada iz Zelenortskih otoka u 78. minuti. U 51. minuti domaći igrač Ramil Šejdajev je promašio kazni udarac.

Na utakmici norveškog Bodo/Glimta i poljskog Lecha nije bilo golova. Za Lech je cijelu utakmicu odigrao bivši igrač Hajduka Antonio Milić.

Uzvrati su na rasporedu sljedeći četvrtak.

Komentara 1

T2
Tomo_20
19:35 17.02.2023.

On je i tako propao!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije