Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu zadovoljni

Finci se žalili Fifi i Uefi: Hrvati su ispali nekorektni

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
27.09.2017.
u 09:31

– Oko 500 finskih navijača dolazi na tu utakmicu, njima će promjena grada predstavljati veliki problem.

Hrvatski nogometni savez odlučio je utakmicu s Finskom, koja je na rasporedu 6. listopada, iz Osijeka premjestiti u Rijeku. Davor Šuker i ostali čelnici našeg Saveza strahuju od lošeg vremena i kiše koja bi mogla uništiti travnjak u Gradskom vrtu, a Rujevica je ipak u boljem stanju.

No, Finci nisu baš zadovoljni takvom odlukom.

– Mi želimo da se utakmica igra u Osijeku. Vidjeli smo fotografije, travnjak nije idealan, ali na njemu se može igrati. Sve planove napravili smo vezano uz Osijek. Pregledali smo hotele i terene za trening i zadovoljni smo, rekao je  Lennart Wangel iz Finskog nogometnog saveza pa dodao:

Hrvatska nogometna reprezentacija
1/9

– Hrvati nisu bili korektni. Tri mjeseca prije utakmice mora se prijaviti stadion, što su oni i napravili. No onda odjednom mijenjaju odluku. U petak su poslali priopćenje Fifi, Uefi i nama u kojem traže da se promijeni stadion, a već taj dan na konferenciji za novinare objavili su da se igra u Rijeci. Mi smo svima uzvratili da ne pristajemo na to, poručio je i istaknuo još jednu bitnu stvar:

– Oko 500 finskih navijača dolazi na tu utakmicu, njima će promjena grada predstavljati veliki problem. Nije isto igraš li u Osijeku ili u gradu 450 kilometara dalje.

Izbornik Markku Kanerva ipak ne stvara takve probleme.

– Svi žele igrati na dobrom travnjaku. Igra li se u Osijeku ili Rijeci, meni je svejedno. Najbitnije je da bude dobar travnjak i dobri uvjeti za igru – rekao je izbornik Finske.

Komentara 8

SV
stjepan v.
11:06 27.09.2017.

Rujevica prima samo 80000 a moj Osijek gradski vrt prima 15000

Avatar poljicanin
poljicanin
17:19 27.09.2017.

U čemu je problem?Neka lete do Osijeka,natovare se sa pivom i kulenom pa na vlak za Rijeku...

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
09:49 27.09.2017.

Kako se mogu ovi Finci čuditi i žaliti da smo mi pravi hrvati nekorektni? Pa to je svakome koji nas bar malo poznati odmah jasno ako ne prije onda kada uz Boga i domoljublje biva pokraden, izvrijeđan ili prevaren.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije