Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIKANCIMA POSTOLJE

Filip Mihaljević šesti u bacanju kugle na Svjetskom prvenstvu u SAD-u

World Athletics Championships
Kai Pfaffenbach/REUTERS
18.07.2022.
u 09:43

Mihaljević (27) je bacio kuglu 21.82 metra, 12 centimetara manje od hica u lipnju prošle godine u Karlovcu, kada je postigao hrvatski rekord s 21.94 metara, a ove sezone je kuglu najdalje bacio do 21.84 na dvoranskome mitingu u poljskom Torunu

Hrvatski rekorder Filip Mihaljević zauzeo je šesto mjesto u finalu bacanja kugle na Svjetskom atletskom prvenstvu u Eugeneu.

Mihaljević (27) je bacio kuglu 21.82 metra, 12 centimetara manje od hica u lipnju prošle godine u Karlovcu, kada je postigao hrvatski rekord s 21.94 metara, a ove sezone je kuglu najdalje bacio do 21.84 na dvoranskome mitingu u poljskom Torunu.

Sve tri medalje u kugli osvojili su Amerikanci. Ryan Crouser je zlatni s 22.94, Joe Kovascs srebrni s 22.89, a Josh Awotunde brončani s 22.29 metara.

Martin Marković bio je 23. u kvalifikacijama bacanja diska i nije se uspio plasirati u finale. Marković je bacio 60.59 metara, više od tri metra manje od osobnog rekorda (63.62), postavljenog lani u Karlovcu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije