Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Halilović

Fifa štiti klubove: Potpiši ili ne možeš igrati

\'halilovic_nnn_spo_110511\'
VL
11.05.2011.
u 19:46

Igrač nema pravo napustiti klub u kojem je nezadovoljan sve dok ne postane punoljetan.

Dinamo, poštujući pravilnik HNS-a, šalje obitelji Halilović prijedlog stipendijskoga ugovora za Alena Halilovića (rođ. 1996.), jednoga od najvećih talenata Dinamove škole nogometa.

Suspenzija ocu Sejadu, djelatniku Dinamove škole, dakako, ostaje na snazi.

– Ona će automatski prestati u trenutku kada se Sejad Halilović pojavi na razgovoru kod izvršnog predsjednika Mamića – objasnio je šef Dinamove škole nogometa Romeo Jozak.

Ne prihvate li Halilovići Mamićevu ponudu, slijedi dvogodišnja suspenzija talentiranoga igrača, ali ne zato što to želi Dinamo, nego zato što to kaže pravilnik HNS-a. U članku 7., stavku 3., Pravilnika o statusu igrača stoji:

"U slučaju da igrač mlađi od 18 godina odbije ponudu kluba za zaključenje ugovora i ukoliko klub o tome u roku od osam dana obavijesti nadležni organ županijskog nogometnog saveza, odnosno nogometnog središta, isti su obvezni zatražiti objavu odbijanja zaključenja ugovora u Službenom glasilu HNS-a. Taj igrač ne može se registrirati za drugi klub Prve ili Druge HNL za sljedeće dvije natjecateljske godine (sezone)."

>> Cjieli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u četvrtak <<

Komentara 13

Avatar Bjeda
Bjeda
20:37 11.05.2011.

Mali bi trebao robijati za Mamica??? Fuj

HO
hotfishlake
21:17 11.05.2011.

gore pise samo da ne moze u drugi klub hnl-a, ne stoji nista za inozemstvo.

FY
Fuck you Mother Fucker
01:20 14.05.2011.

Hehe, ko je pisao to pravilo, Mamic mafijaska robovlasnicka agencija? Nedajte se ucjenjivati i tuzite i HNS i Mamice u Strasbourg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije