Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna se termin

Delegat demantirao Fifu: Utakmica se sigurno ne igra u nedjelju!

Hrvatska - Kosovo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
02.09.2017.
u 22:02

Fifa je na svojim stranicama objavila da se susret odgađa za nedjelju 3. rujna, ali to na kraju nije točno

Hrvatska i Kosovo odigrali su danas svega 20 minuta utakmice u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a onda je susret prekinut zbog lošeg terena, što je bilo uzrokovano jakom kišom. Sudac utakmice zajedno s kapetanima momčadi odlučio je da se danas neće nastaviti jer nema uvjeta za igru.

Fifa je ubrzo nakon toga na svojim stranicama objavila da se susret odgađa za nedjelju 3. rujna, no ispostavilo se da to nije točno.

Iz Maksimira su stizale suprotne informacije, vršio se pritisak s obje strane jer i jedni i drugi imaju utakmicu već u utorak i ovakva odluka ne bi im išla na ruku. Naime, vatreni već u ponedjeljak putuju u Tursku gdje ih u utorak očekuje važna utakmica, jedna od odlučujućih. 

Stoga je delegat potvrdio novinarima da se utakmice sigurno neće igrati u nedjelju, a termin odigravanja nije poznat!

Hrvatska - Kosovo
1/19

Što se gledatelja s današnje utakmice tiče, HNS je na svojim stranicama objavio:

"Svim navijačima s kupljenom ulaznicom Hrvatski nogometni savez omogućit će povrat novca", stoji u kratkom priopćenju...

 

Komentara 33

CU
cungalunga
22:14 02.09.2017.

Fascinira broj četnika koji komentiraju ovdje

PR
prajdali100
22:37 02.09.2017.

Citavo ljeto suša,sve izgori i baš večeras potop.Nevjerojatno.

IL
ilijan
23:04 02.09.2017.

Evo sad s tekme sam, bili su takvi uvjeti da lopta nije mogla odskočiti a igrači su doslovno plivali po terena. Idemo u Tursku po tri boda a ova kad se god odigra naša je pobjeda. Ajmo Hrvatska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije