Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADA THE BEST

Fifa odabrala najboljih 11 na svijetu, ovo je popis

Robert Lewandowski
Bernd Thissen/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
22.11.2021.
u 21:36

Lewandowski je prošle godine osvojio ovu prestižnu nagradu, a među preostalim kadidatima su Jorginho iz Cheelsea, te neizostavni Cristiano Ronald i Messi, koji su ovo ljeto proveli u novim klubovima Manchester Unitedu i PSG-a.

Robert Lewandowski, Erling Haaland, Karim Benzema i Kylian Mbappé su na skraćenom popisu od 11 nogometaša nominiranih u ponedjeljak za nagradu FIFA The Best. 

Lewandowski je prošle godine osvojio ovu prestižnu nagradu, a među preostalim kadidatima su Jorginho iz Cheelsea, te neizostavni Cristiano Ronald i Messi, koji su ovo ljeto proveli u novim klubovima Manchester Unitedu i PSG-a.

Belgijski veznjak iz Manchester Cityja Kevin de Bruyne upotpunjuje popis s egipatskim napadačem Liverpoola Mohamedom Salahom i Brazilcem Neymarom, te francuskim veznjakom Chelseaja Ngolom Kantéom.

Nijemac Thomas Tuchel, koji je osvojio Ligu prvaka s Chelseajem, kandidat je za nagradu za najboljeg trenera godine, uz izbornika europskih prvaka Roberta Mancinija, Antonija Contea (Inter Milan, pa Tottenham), Hansija Flicka (Bayern), Pepa Guardiole (Manchester City), Lionela Sebastian Scalonija (Argentina) i Diego Simeonea (Atlético de Madrid).

Pobjednici će se birati online glasovanjem nogometnih navijača, do 10. prosinca u ponoć. Tri finalista u svakoj kategoriji bit će objavljeni početkom siječnja 2022. godine, a dodjela nagrada zakazana je za 17. siječnja u Zürichu.

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Manolo46
22:55 22.11.2021.

Luka Modrić je tata i doktor nogometa za sve te smiješne likove a izbor u kojem njega nema je sam po sebi smiješan.

Avatar Tombstone
Tombstone
21:57 22.11.2021.

Online? Dakle pobjedjuje Biden

BA
barbi1977
15:19 25.11.2021.

Luka Modrić je majstor i on je trebao biti na ovom popisu. Tata nogometa 💪❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije