Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od UFC spektakla

Fergusona je to jako naljutilo: 'Khabib je obična kukavica, oduzmite mu naslov'

Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
02.04.2020.
u 09:40

Dagestanac je tako najavio kako odustaje od borbe, a to je na Twitteru potvrdio UFC-ov novinar Ariel Helwani

Borilački UFC spektakl između Khabiba Nurmagomedova (31) i Tonyja Fergusona (36) vjerojatno će biti ponovno odgođen.

Njihova borba za svjetski naslov trebala bi se održati 18. travnja u SAD-u, ali izgleda da će peti put biti otkazana. Khabib je na svom Instagramu najavio odgodu borbe...

>> Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

'Čini se da bi cijeli svijet trebao biti u karanteni, vlade svih država, zvijezde diljem svijeta pozivaju ljude da ostanu kod kuće i slijede sigurnosne upute kako bi se smanjilo širenje virusa, a Khabib je jedini koji je oslobođen svih obaveza i tu je da zastupa slobodnu volju i trenira i leti svijetom, sve radi borbe? 

Sve razumijem i definitivno sam više uznemiren od vas što se tiče odgode borbe. Imao sam niz planova nakon borbe, ali to sad ne mogu kontrolirati. Najveće zemlje i najveće tvrtke našeg vremena su šokirane događanjima, svaki dan situacija se neočekivano mijenja. 

Ali Khabib bi se još uvijek trebao boriti, je li to ono što mislite? Pazite na sebe i stavite se u moje cipele', napisao je u svojoj objavi Khabib Nurmagomedov.

Dagestanac je tako najavio kako odustaje od borbe, a to je na Twitteru potvrdio UFC-ov novinar Ariel Helwani. Tony Ferguson bio je vrlo ljutit kada je čuo tu vijest.

- Khabib je znao da se neće boriti, ponovno je pobjegao kao p***a. Imao je priliku doći u SAD. Khabib i Conor su obične kukavice. Treba mu se oduzeti naslov - grmi Ferguson.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije