Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stop transferu

Fergie, Jelavić nije na prodaju!

\'Ranger\'s Nickia Jelavic with the Scottish Premier League during the Clydesdale Bank Scottish Premier League match at Rugby Park, Kilmarnock. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
16.05.2011.
u 15:33

Menadžer Rangersa Walter Smith zavapio je: Ne smijemo nipošto prodati Nikicu, on nam je donio novu dimenziju! Škotski prvak ne namjerava prodati hrvatskog reprezentativca, jer je bio jedan od najzaslužnijih za treći naslov u nizu

Menadžer Glasgow Rangersa na odlasku Walter Smith, inače bliski prijatelj Alexa Fergusona, u slavljeničkoj je noći nakon osvajanja naslova prvaka Škotske apelirao na vlasnike kluba.

– Ne bi baš bilo pametno sada prodati najboljega igrača. Umjesto toga, očekujem da ulože u nove igrače kako bi Rangers još jači dočekao Ligu prvaka. Nikica nam je dao nešto drukčije u napadu, što nismo dosad imali. Jelavić može utrčati u prazan prostor, može asistirati i zabiti. Donio je momčadi potpuno novu dimenziju – kazao je 63-godišnji Smith.

Na klupi Rangersa zamijenit će ga Ally McCoist, čovjek koji će Jelavića njegovati kao sobnu biljku. Naime, McCoist je najbolji strijelac u povijesti kluba s Ibroxa, sa čak 355 pogodaka. On zna koliko je važan pravi centarfor i kako ga je teško pronaći.

A Rangers je s Nikicom Jelavićem dobio novoga Pršu, igrača koji je već u prvoj sezoni na Ibroxu postao heroj, jer je njegovim dolaskom odmah preotet naslov Celticu.

Cijeli tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije