Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unitedov branič

Ferdinand: Bale nije na razini Ronalda i Messija

\'Tottenham Hotspur\'s Gareth Bale reacts as a goal is awarded to Chelsea after Frank Lampard\'s shot creeps over the line Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
27.02.2013.
u 15:17

Bale je ove sezone zabio 15 gollova u Premier ligi. Za reprezentativca Welsa interes pokazuju Manchester United i Real.

Najveća zvijezda Tottenhama Gareth Bale zasigurno će biti i najveća zvijezda ljetnog prijelaznog roka. Za 23- godišnjeg reprezentativca Welsa, koji je ove sezone u Premier ligi postigao 15 golova, interesiraju se veliki klubovi poput Manchester Uniteda i Reala.

Balea je na svom Twitter profilu komentirao upravo branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand.

- Mnogi stručnjaci spominju Garetha Balea zajedno u kontekstu sa Cristianom Ronaldom i Messijem. No, ja ipak mislim da on još nije na toj razini. Trebat će mu još dvije godine da ih dostigne- piše Ferdinand.

Ferdinand je dodao da će Messi biti u drugon planu tek za 4 do 5 godina.

Spursi su u prošlom kolu pobjedili West Ham 3:2 , a Bale je postigao dva pogotka. Spursi su trenutačno treći. U nedjelju im u goste dolazi glavni kokurent za izlazak u Europu Arsenal. S pobjedom se mogu odvojiti na sedam bodova od Topnika. Spursi su i u osmini finala Europske lige s Interom. Sezona će im biti vrlo zanimljiva, a Bale će igrati glavnu ulogu u momčadi.

Na kraju sezone Spursima preostaje velika borba da zadrže Balea, kojega traže mnogi velikani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije