Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MERKEL NA TRIBINI

Kramarić fenomenalnim golom srušio veliki Bayern, Niko Kovač opet izgubio!

Kramarić
Foto: Reuters
1/8
04.04.2017.
u 22:00

Hrvatskom napadaču to je 11. gol ove sezone u Bundesligi, a uz to je upisao i sedam asistencija.

Andrej Kramarić srušio je veliki Bayern u 27. kolu Bundeslige! Napadač Hoffenheima u strijelce se upisao u 21. minuti kada je sjajno iz voleja s 20-ak metara rasparao mrežu rezervnog vratara Bayerna Ulreicha.

Hrvatskom napadaču to je 11. gol ove sezone u Bundesligi, a uz to je upisao i sedam asistencija. Danas je odradio čitavu utakmicu.

Bayern je u drugom poluvremenu žestoko pritisnuo domaćina i imao nekoliko odličnih prilika. No, vratar Hoffenheima Baumann bio je iznimno raspoložen i sačuvao praznu mrežu. Bayenu je to tek drugi ligaški poraz ove sezone.

Eintracht Nike Kovača nastavio je s očajnim rezultatima. Koln ih je pred svojim navijačima svladao 1:0 pa je tako Kovačeva momčad i osmu utakmicu zaredom ostala bez pobjede. Susret je s tribina promatrala njemačka kancelarka Angela Merkel u društvu predsjednika Kolna Wernera Spinnera.

Bundesliga, 27. kolo: 

Hoffenheim - Bayern 1:0
Koln - Eintracht 1:0
Werder - Schalke 3:0
Borussia D. - HSV 3:0

>> Andrej Kramarić podržao Perišića: Većina igrača misli ono što je rekao Šukeru!

Rezultati by SofaScore

Komentara 9

SL
slivnevode
23:21 04.04.2017.

Kramarić za nogometne znalce nije novost. On je nogometni, nebrušeni dragulj čije vrijeme tek dolazi! Samopouzdanje mu je sve veće, igra u ligi koja mu odgovara...Da mu je otac bio beskičmenjak Andrejev put bi bio lakši,ovako je trnovitiji ali slađi.. Sretno i dalje Andrej!

GU
General_U
20:49 04.04.2017.

bravo andrej,golman u rangu moje babe.

MU
muh
09:37 05.04.2017.

Bil je jak šut skoro po sredini a golman umjesto d a brani sa desnom rukom o pokušava ljevom tako da normalno bi to trebao ubraniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije