Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MERKEL NA TRIBINI
Povratak na članak

Kramarić fenomenalnim golom srušio veliki Bayern, Niko Kovač opet izgubio!

Hrvatskom napadaču to je 11. gol ove sezone u Bundesligi, a uz to je upisao i sedam asistencija.

Komentari 9

SL
slivnevode
23:21 04.04.2017.

Kramarić za nogometne znalce nije novost. On je nogometni, nebrušeni dragulj čije vrijeme tek dolazi! Samopouzdanje mu je sve veće, igra u ligi koja mu odgovara...Da mu je otac bio beskičmenjak Andrejev put bi bio lakši,ovako je trnovitiji ali slađi.. Sretno i dalje Andrej!

VL
GU
General_U
20:49 04.04.2017.

bravo andrej,golman u rangu moje babe.

VL
MU
muh
09:37 05.04.2017.

Bil je jak šut skoro po sredini a golman umjesto d a brani sa desnom rukom o pokušava ljevom tako da normalno bi to trebao ubraniti.

VL
Avatar germanikus
germanikus
22:05 04.04.2017.

Gledao sam cijelu utakmicu.....Kramaric odlican......e sad dolazi ono najvaznije ..za Hoffenheim igra Toljan kojemu je majka Hrvatica i mogao bi igrati za Hrvatsku...momak igra na poziciji Plivarica i za doticnog je dr.nauka za nogomet.....naravno qretenu Cacicu i HNS.u ne padaa na pamet nesto poduzeti da on zaigra za Hr!

VL
OM
omar
05:56 05.04.2017.

Još jedan iz plejade odbačenih od Mamića i njegove klike zbog love koju je trebao spremit u džep, a nije. Krama rastura.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.