Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Bogdanović srušio Partizan u Pioniru

Bojan Bogdanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
08.11.2013.
u 22:55

Fenerbahče je pobijedio u Pioniru Partizan 88:78, a goste je do slavlja predvodio Bojan Bogdanović s 26 koševa. Luka Žorić je dodao pet koševa uz tri skoka. Kod Partizana je najbolji bio Lauvergne s 20 koševa.

U petak je odigrano šest utakmica četvrtog kola Europske lige u kojima su i domaćini i gosti ostvarili tri pobjede. Barcelona je u skupini A pobijedila na domaćem terenu CSKA 79:70. Za Katalonce je Ante Tomić zabio 13 koševa uz sedam skokova. Mario Hezonja je igrao četiri minute bez učinka. Najbolji kod Barce bio je Navarro s 20 koševa.

U istoj skupini Fenerbahče je pobijedio u Pioniru Partizan 88:78, a goste je do slavlja predvodio Bojan Bogdanović s 26 koševa. Luka Žorić je dodao pet koševa uz tri skoka. Kod Partizana je najbolji bio Lauvergne s 20 koševa.

U skupini C aktualni europski prvak Olympiakos je pobijedio na gostovanju kod Siene sa 70:62, a zanimljivo da grčka momčad nije imala nijednog dvoznamenkastog igrača. Čak četvorica zabila su devet koševa.

Skupina A:

Partizan - Fenerbahče 78:88
Nanterre - Budivelnik 80:61
Barcelona - CSKA 79:70

poredak: Fenerbahče 8, Barcelona 4, Nanterre 4, CSKA 4, Budivelnik 2, Partizan 2

Skupina C:

Zielona Gora - Galatasaray 75:78
Bayern - Unicaja 82:68
Siena - Olympiakos 62:70

poredak: Olympaikos 8, Bayern 6, Unicaja 4, Galatasaray 4, Zielona Gora 2, Siena 2

>> Simon zabio tricu za pobjedu u posljednjoj sekundi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije