Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijski pobjednici

Fantela i Marenić nominirani za svjetsku jedriličarsku nagradu

Fantela Marenić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
03.10.2016.
u 15:15

- Iznimno smo ponosni i počašćeni što smo nominirani za nagradu Rolex jedriličari godine! - objavili su zlatni jedriličari na svom Facebooku

Zlatni hrvatski jedriličari Šime Fantela i Igor Marenić u nominirani su za prestižnu svjetsku nagradu jedriličara godine - '2016 Rolex World Sailor of the Year Award'.

Nominacija je kruna sezone iz snova aktualnim svjetskim prvacima i olimpijskim pobjednicima u klasi 470 na Igrama u Riju.

- Iznimno smo ponosni i počašćeni što smo nominirani za nagradu Rolex jedriličari godine! Ovo je zaista točka na 'i' naše iznimne sezone u kojoj smo postali olimpijski pobjednici i svjetski prvaci. Prvi put u povijesti ovog prestižnog izbora i vi ćete imati priliku glasati (za nas, naravno), ali o tome ćemo vas još obavijestiti -  objavili su zlatni jedriličari na svom Facebooku.

Evo i nominiranih, jedriličari: Šime Fantela i Igor Marenić (HRV), Peter Burling i Blair Tuke (NZL), Santiago Lange (ARG), Giles Scott (VBR), Damien Seguin (FRA);

i jedriličarke: Marit Bouwmeester (NIZ), Cecilia Carranza Saroli (ARG), Martine Grael and Kahena Kunze (BRA), Hannah Mills i Saskia Clark (VBr), Charline Picon (FRA).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije