Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritiziraju veznjaka

Evo zbog čega je Alen Halilović navukao bijes suparnika

Alen Halilović
Foto: UESyndication/PIXSELL
12.03.2016.
u 18:48

U posljednje dvije utakmice u Primeri istaknuo se simuliranjem...

Alen Halilović, veznjak Barcelone na posudbi u Sportingu iz Gijona, na udaru je kritika u Španjolskoj - zbog simuliranja!

Naime, u posljednje dvije utakmice u Primeri istaknuo se potezima koji su razbijesnili suparnike. Prvo je u susretu s Athleticom pao u jednom prodoru blizu Aymerica Laportea, a sudac je gostujućem nogometašu pokazao drugi žuti karton, iako nije ni dodirnuo hrvatskog veznjaka. Momčad iz Bilbaa tako je ostala s igračem manje, no slavila je na kraju sa 2:0.

Halilović je potom, na gostovanju kod Malage (0:1), kažnjen žutim kartonom zbog simuliranja kad je jedan prodor završio letom preko suparnikove noge. Malagini igrači odmah su napali Halilovića, no on je samo odmahivao rukom.

 

Sportingu je to bio peti poraz u posljednjih šest utakmica.

>>Messi promašio jedanaesterac pa se iskupio golom i trima asistencijama

Komentara 10

VI
viluk007
20:12 12.03.2016.

kad mu je po ovomu kriteriju dao žuti trebao mu je po istom kriteriju dati i crveni. Dečko nije napravio ništa nesportski. eskivirao je udarac koljenom na jedini mogući način, no šuška se da ga barca ne želi pa se sudac malo pravi važan. Mesi je ovako pao jedno milion puta i uvjek bio je faul nad mesijem a često bi bio posloljen i kartonom obrambenom igraču.Šta je dozvoljeno jupiteru nije volu.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:27 12.03.2016.

ovo je nevjerovatno. Alar kao da uopce nije pogledao video. Kao prvo igrac nije nista simulirao, odmah se digao i nastavio trcati za loptom. I nitko od protivnickih igraca nije ga napao...Ili ja eto iz nekog razloga imam potpuno drugi video....

DU
Deleted user
20:06 12.03.2016.

steta sta mozak ne prati talent...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije